Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu Denizbank beni çok uğraştırıyor!?

Konular
67
Reaksiyonlar
126
2021 yılında 5 bin liralık kredi kartı aldım. Kart aidatı adı altında 900 lira kestiler. Mevcut borcumla birlikte ödedim. Kartı komple kapadım. Borcun kalmadı dediler. Şimdi hafta içi gün aşırı arıyorlar. Geçmişte ihtarname göndermişler onun parasını istiyorlar. Vadesiz hesabımdan çekin diyorum illa şubeye gidin diyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum evet kart borcunuz yok fakat bu başka bir ücret diyorlar. Ödemezsem yasal takibe düşer miyim ?

VAlla kardeş insanı illa getiriyorlar emin ol gidip yapmak bazen kafa yormaktan daha az yoruyor

İnternet bankacılığına gir orada ne olduğu zaten yazar eğer ödemezsen icra gelir. İşini sen takip edeceksin buradakilerin lafına bakma başın çok ağrır 10 bin lt lik borç olur sana 40 bin tl faiz falan işler.

Bütün borcunu odediysen seni neden arıyorlar müşteri hizmetleri kart borcun yok diyorlar git bankaya neymiş bak çok zor değil buraya yazana kadar öğrenmiştin ne oldugunu

Üst Alt