Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu da benim unutulmazım olsun [O an]

kötü bi durum yaa şuan iyisindir umarım , gün gelecek alışacak,unutacaksın .. zaman en iyi ilaç ..

Videoyu ızleyınce içim burkuldu.çok üzüldüm. :( Kardeş geçmiş olsun.Bu hayat mücadelende Allah yardımcın olsun.İnşallah bundan böyle hayatın
güzellikleri hep seninle olur.

Çok geçmiş olsun.Umarım hayatındaki son kötü olay olur.

Ben işyerinde olduğum video yu açamadım.Ama böyle durumlarda istedikleri çanta,para ise verip kurtulmak en doğrusu çünkü bu insanların hiçbişeyden korkuları yok.

Geçmiş olsun Arkadaşım...

Değerli arkadaşım herşeyden evvel geçmiş olsun.

Videoyu izledim gerçekten çok etkileyici... Bir o kadar da üzücü...

geçmiş olsun...güzel ve sağlıklı günler seninle olsun...

Geçmiş olsun arkadaşım ,zor günler geçirmişsin umarım gelecekte günler güzellikler getirir sana.Sevgiler...

çok geçmiş olsun, insan ne diyeceğini şaşırıyor.

Çok talihsiz bir olay, allah acil şifalar versin. Buna sebebiyet veren o tacizci şahıslarda umarım hak ettikleri cezayı öyle yada böyle görürler.

Geçmiş olsun Herzaman iyimser olmak lazım ya daha kötüsü olsa idi belkide senin bu olayı yaşaman bizi tanımanı sağlamış oldu ...

çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun rabbim yeni kapılar açar inş
ben görme engelli olduğum için izleyemedim haberi okudum sadece engel durumunuz nedir şimdi
bende sonradan kaybettm gözlerimi sizi çok iyi anlıyorum inş bundan sonra hep güzel günler yaşarsınız

sana da geçmiş olsun azeriyem, ve herkese tesekkur edıyorum . of oldum ama suan 2 kanadyenle yururyurum ama devamı gelırmı bılmıyorum..ALLAH hepımızın yardımcısı olsun..

Üst Alt