Bu da benden gerçek bir hikaye... [Yaşam]
Arkadaşlar ...
İsteyen bana kızabilir, yanlış yapmışsın diyebilir, içinizden geldiği gibi yazabilirsiniz...
Kendi hayatını anlatıyorda belki diyecekler olacaktır ama hiç farketmez.
Ben hayatın bu tarafını, yani engelli - hasta biri olarakta bişeylerin üstesinden gelinebilcegini, hiç bilmiyordum... o zamanlar.
Ben 22 yaşımda /FA/ Freidreich ataxia. Bende başladıgında: Bana, sen 4 - 5 sene sonra yürüyemeyeceksin dediğinde...
Sanki, benim için yaşam,hayat durmuştu.
Tek istediğim ya iyileşmek yada ölmekti
İki ay hastanede yattıktan sonra, bana /FA/ Freidreich ataxia tanısı kunularak, taburcu edildim.
Hastane çıkışı, hala yürüyebiliyorken /FA/ nın ne demek oldugunu bile bilmezken, kendimin /FA/ lı olduğuma inanmadım...!
Sadece bildiğim ben 4 - 5 sene sonra yürüyemeyekmişim, oydu...
İnanmadığım için ilk işim gidip. Boğaziçi tıp fakültesinde kanımı aldırıp uygun gördükleri bir yere tanı için göndertmek oldu...
3 ay bekledim, sonuç için... :?: :?:
Ben emindim, yanılmışlardı kendime çok güveniyordum sapasağlamdım neden 4-5 yıl sonra yürümeyecektim'ki.
Ve geldi, tanı'm.
Keşke hastane yanılsa idi, yanılan bendim
Ben /FA/ Freidreich ataxia lıymışım...
O zaman yıkılmıştım işte, kendi ayaklarımla, kendi isteğimle adım,adım,Hastane,hastane gidip kendi ölümümü,kendi ÖTENAZİ'mi istemiştim !!
Her gidip bunu istediğim Hastane beni dinleyip, dinleyip.Psikolog'a sevk etti.
Baktım Hastanelerle olmuyor.
Bir gün bir taxi ye binip İst.Bebek te saatlerce denize atlamak için bekledim, Deniz kenarında...
Sonra ne mi? oldu...
Birileri beni arabaya atıp, tekrar Hastaneye getirdi.
Ben uyandıgımda hastaneye getirildiğim günü birkaç gün geçmişti...
şimdi reklamlar zaman buldukça yazarım
Arkadaşlar ...
İsteyen bana kızabilir, yanlış yapmışsın diyebilir, içinizden geldiği gibi yazabilirsiniz...
Kendi hayatını anlatıyorda belki diyecekler olacaktır ama hiç farketmez.
Ben hayatın bu tarafını, yani engelli - hasta biri olarakta bişeylerin üstesinden gelinebilcegini, hiç bilmiyordum... o zamanlar.
Ben 22 yaşımda /FA/ Freidreich ataxia. Bende başladıgında: Bana, sen 4 - 5 sene sonra yürüyemeyeceksin dediğinde...
Sanki, benim için yaşam,hayat durmuştu.
Tek istediğim ya iyileşmek yada ölmekti
İki ay hastanede yattıktan sonra, bana /FA/ Freidreich ataxia tanısı kunularak, taburcu edildim.
Hastane çıkışı, hala yürüyebiliyorken /FA/ nın ne demek oldugunu bile bilmezken, kendimin /FA/ lı olduğuma inanmadım...!
Sadece bildiğim ben 4 - 5 sene sonra yürüyemeyekmişim, oydu...
İnanmadığım için ilk işim gidip. Boğaziçi tıp fakültesinde kanımı aldırıp uygun gördükleri bir yere tanı için göndertmek oldu...
3 ay bekledim, sonuç için... :?: :?:
Ben emindim, yanılmışlardı kendime çok güveniyordum sapasağlamdım neden 4-5 yıl sonra yürümeyecektim'ki.
Ve geldi, tanı'm.
Keşke hastane yanılsa idi, yanılan bendim
Ben /FA/ Freidreich ataxia lıymışım...
O zaman yıkılmıştım işte, kendi ayaklarımla, kendi isteğimle adım,adım,Hastane,hastane gidip kendi ölümümü,kendi ÖTENAZİ'mi istemiştim !!
Her gidip bunu istediğim Hastane beni dinleyip, dinleyip.Psikolog'a sevk etti.
Baktım Hastanelerle olmuyor.
Bir gün bir taxi ye binip İst.Bebek te saatlerce denize atlamak için bekledim, Deniz kenarında...
Sonra ne mi? oldu...
Birileri beni arabaya atıp, tekrar Hastaneye getirdi.
Ben uyandıgımda hastaneye getirildiğim günü birkaç gün geçmişti...
şimdi reklamlar zaman buldukça yazarım