Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branş sıralaması açıklanmış arkadaşlar

acaba kaç memur alımı olsa lise düzeyi benım alınma şansım olur sizce....

pasini tahminen 130-150 memur alımı olursa ısın garantı olur gıbı

puan 81 küsür sosyal alan 105 sıradayım atananları düştüğyümde lise sosyal alan ...

pasini puan 81 ise bu atamada memurluk zor oncekı yorumda yanlış anlamışım kusura bakma

sıralama 105 ama 300 lise alım olsa alınmazmıyım ...

pasini o zaman olur ıste. ama keşke 300 alsalar cok ısterım

Benimde lise puan 87.05 genel başarı siralaması 635 atananları cıkınca şuanki genel siralamam 270 branşım elektri bıranş sıram 7 şimdi ben şuan hizmetliyim memurluk istiyorum teknisyenlik ďüsunmuyorum gözlerde sorun olduğu icin sizce benim memurluk gelirmi bide gecen 76 tane karayolları engelli lise mezunu işçi alacak başvuranların puanları baya yuksek önümden 50 kişide böyle gitse 200 falan iniyor siralamam sizce memurluk gelirmi

YALÇIN00086 sımdı onunden ıscı olarak kac kışı gıttı bılemeyız ama pasını gıbı 300 kısılık bı alımda daha garantı olur ısınız.

mkn 06 kardeşim benım şansım varmı dıyorsunuz 200 300 alım olursa ...ben bır şey anlamadım bu branş sıralamalarından

pasini senin alanından brans sıralaman 105 ama senin alanın olmayan matematik,türkce matematik,elektrik ve yabancı dil imam hatip gibi dallarda var bunların hepsini dahil edersen yaklasık olarak brans sıralaman 900 1000 civarı atanman için en azından 800 kişilik memur kadrosu verilmesi lazım

yalçın00086 sizinde yaklasık 300 civarı memur alımı olursa olur ama işte engelli işçi kadrosundan kim nerelere hangi puanla atandı bunun bilgisini bilemiyoruz bunun öğrenebilirsek daha net konusabiliriz

Evet dogru ama nihai listeye kalanlar hep yuksek mesala ankara 98 91 87 olanlar cok bu 76 kişiden 50 si önumden gitse yeter siram 200 falan iner hayirlisi

bu alanların hepsını yazıyopruz 800 çıkıyor ama neden böyle 2200 sıradayım ekpsde buna göre ılk alımda üstümdekı 2200 kişi gıtmış olması gerekmezmı...?

Üst Alt