Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branş sıralaması açıklanmış arkadaşlar

Aday işlem sayfası boş gözüküyor
Ne zaman açılır
Sayfa hata var sanırım

evet muhammet galiba yüklendiği için olabilir.

yalan haber abi ais e girip baktım. birşey gözükmüyor. ayrıca benım branşımdan alım yapmıyorlar bana çok bi faydasıda yoktu.

Arkadaşlar aşırı yüklenmeden olabilir ilerleyen saatlerde açılacaktır

Haber doğru ama arıza var

ÖSYM ADAY İŞLEM SAYFASINDA EĞİTİM BİLGİLERİ SAYFASI UYARI YAZISI DUYURU
EĞİTİM BİLGİLERİM

Eğitim bilgilerinizde düzeltilmesi gereken durum varsa ilgili sınavın kılavuzunda belirtildiği şekilde değişiklik talebinde bulunabilirsiniz.
YÖKSİS kaynaklı lisans ve ön lisans eğitim bilgisi olmayan adaylar sınav başvuruları sonrasında da eğitim bilgilerini güncelleyebileceklerdir. Adaylar bu işlemi üniversitelerinin ilgili birimleri ile görüşerek YÖKSİS üzerinden bilgilerinin ekletilmesini veya düzeltilmesini sağlayarak yapabileceklerdir. Askeri Okullar, Yurt Dışı üniversiteleri(KKTC hariç), Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim Kurumları, Sağlık Bakanlığı Yükseköğretim Kurumları vb. okulların YÖKSİS ile entegrasyonu mevcut olmadığı için güncelleme işlemlerini sınav başvuruları esnasında veya ÖSYM'nin belirlediği sürelerde ÖSYM başvuru merkezlerinden yapabileceklerdir.

Yüksek Lisans, Sanatta Yeterlilik ve Doktora eğitim bilgileri sınav başvuru süreçlerinde kullanılmadığı için YÖKSİS'den alınmamaktadır.

Bende bu yazılı
E-Okul/YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileriyle mevcut eğitim bilgileri aynıdır.

3,5 yaşında oğlum var 7 aylıkken epilepsi tehşisi konuldu 2 yaşında otizm konuldu şu anda oğlum özel eğitime gidiyor ram geçenlerde 4 yaşında anaokuluna başlaması için yazı verdi oğlumun raporu
epilepsi =5
otizm =70
olarak çıktı tek maaşlı biriyim 2551 maaş alıyorum 4 kişi yaşıyoruz raporda ağır engelli yazmıyor bu konuları bilmiyorum baş vuracağım yer var mı varsa ağır engelli raporu ala bilirmiyim çocuk konuşmuyor yemek kendi eliyle yemiyor ve devamlı bakıma ihtiyac gerektiriyor

Ösym aradım engeç Yarım saat- 1 saat arası
TEKNİK SORUN
yani sayfa hatası veya arıza

arkadaşlar ben bulamadım nereden bakıyoruz eğitim bilgilerimi güncelledim ama olmadı

Benimde acilmiyor ya acaba telden olduğu için mi

Bende çevre mühendisliği branş sıralamasında 29. yum. Bu puan ile 29. isem . Valla artık ekpss den korkmuyorum, Allahın izni ile 1 sene hazırlanıp girersem yaparım diye düşünüyorum.

Evet sıralamaları görelim 1.sıradayım ama neye yarar alım yok normal kpss dede 7. Sıradayım ordan alım olabilir belki

branş sıralamaları da açıklandığına göre kadroların açıklanması da yakındır diyebilir miyiz?

Arkadaşlar laborant ve veteriner sağlık sıralamam 1580 sırada ve 28 ci olmuşm ümit var mı

branş sıralamalarına nasıl bakılıyor

Suqer basvurularrım tercihlerimi tikla açılacak orda gorursun orayida tıkla tamamdir

Üst Alt