Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böyle bir raporla nasıl bir araç alabilirim? [Soru]

musty35

Aktif Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
arkadaşlar bugun raporumu aldım benım sağalt exterımde polıo sekelı var.
ancak raporum soyle ;elden gaz ve fren tertıbatlı ,otomatık vıtesli dıreksıyon topuzlu araç kullanır ve h sınıfı surucu belgesı alır
boyle bır raoparla nasıl bır araba alırım 2,el düşünüyorum ancak sol bacagımı kullana bıldığım halde ıllada elden tertıbatlımı almam gerek sadece frenı lle yaptırıp sola ılave gaz yaptırsam olurmu yanı proje ve mtv konusunda problem çıkarmı? bırde rapor tek nusha olduğu ıiçn fotokopısı ışe yararmı?
tum arkadasların yardımını beklıyorum tesekkurler

Olur diye biliyorum. Gaz pedalını sola aldırdığında özel donanım statüsüne geçirebilirsin. Bu şekilde aldığını söyleyen arkadaşlarımız vardı.

bence oyle olmaz alsanda tertibatın senın raporuna uymadıgı ıcın onaylamazlar.ehlıyetınde ne yazıyo?benim raporumda senınkı gıbı bende sol bacagımı kullanabılıyorum.aracımda elden tertıbatlı ama ben tek ayakla ıdare edebılıyorum.sızde oyle kullanabılırsınız.ayrıca gaz pedalını sola aldırarak yapılan tertıbat icin o tertıbata uygun rapor almalısınız.

sayın oturanboğa mağlesef olmuyor benimde sağ ayak özrüm var kurulda ne rapor çıktıysa aynı şekilde tertibat yaptırması lağzım ama uygulamada yine sizin dediğiniz gibi gaz pedalını sola aldırabilir fakat elden kumandalı gaz pedalı yerinde mutlaka olacak...

yani bukadar ayrıntılı bır rapor kotumu olmuş sadece ozel tertıbatlı yazsaydı dahamı ıyı olurdu ama doktorlrda hiç sormuyo zaten nasıl bı rapor verelım dıye ne verırlerse o :(
sadece sola yapılcak gaz terbıtanı muhendıs boyle cızse olmazmı, tabı bırde sadece sol ayakla hem gazı hem frenı kullanmak nekadar doğru olur. ıllede elden yaptırmam gerekıyo galıba proje acısından?

raporla tertibatın uyması lazım.yoksa onaylamıyolar.ama sen gazın sola alındıgı tertıbata uygun rapor alırsan yaptırabılırsın.bende gaz ve freni sol ayagımla kullanıyorum.ustelık gaz sagda.

ozaman şoyle yaptırayım raporiçin elden gazlı frenlı ayrıca sola ılve gaz yaptırayım, elden gazlıya proje cızdırmem gerekıyo galıba ılave gaziçin cızdırmem gerekıyomu, ayrıca malıyetı nedır bunların; elden gaz fren +sola ılave + proje=?

musty35 Alabileceğin en güzel raporu almışsın.Hangi hastaneden aldın söylermisin.

sıfır araba alıcaksan hepsini alacağın firma yapar zaten.

Üst Alt