Çok güzel ya ümitlerim arttı.Bu arada adımda ÜMİT.

Öncelikle Meopius sana çok teşekkür ederim verdiğin cesaret için ve artından tabiki de akasya arkadaşa.
İşte anlatmak istediğimi bir çırpıda anlatmış akasya.Demek istediğim kısaca aynen akasyanın dediği gibi.Sadece gaz ve frene ek yaptırıp koltuğu ayarlatmak yani yükseltmek.Elden aparat ayaklarını kullanamayanlara tabiki şart ama biz ayaklarımızı ve ellerimizi kullanabildiğimiz için elden aparata gerek yok.
Ama ben yine de doktorlada bir konuşacam.Bir sorun çıkmaz inşallah.
Akasya arkadaşım telefonun var mı ya da ne bilim bu konuda soracaklarım var daha doğrusu şunu merak ettim buradan veya mailime arabana yaptırdığın aparatlarının fotograflarını çekebilirmisin ayrıntılı bir şekilde.Ve koltuk konusunda nasıl yaptın bu konularda yardımcı olursan sevinirim.Bana bir örnek olması açısından.Kafamda daha net birşeyler biçimlenir.
Bir de aklıma takılan şu var.Engelli sürücüleri diğer sürücüler taciz ediyorlar mı?Ben hiç rastlamadımda.Açıkcası ilk araba alacağım dediğimde ailem bu gibi durumlardan korktukları için ve kaza yaparım düşüncesi ile ilk başta önümde engel oldu ve daha sonda bunu onlara kabul ettirdim.Aslında şimdi ehliyetimi alacağım ama memuriyete yeni başladığım ilçede sürücü kursu yok bu önümde bir engel.Ne zaman tayinimi isteyince o zaman işlemlere başlıcam gelecek yazı arabasız geçirmem inşallah.
Şimdiden heyecanlandım.Fikrimce araba beni sosyal hayatla daha da bütünleştirecek ve başkalarına bağımlı olmayacağım inşallah bir yere gitmek için.
Bu hafta sonu arabalara bakıcam yavaş yavaş.Araba bizim için bir gereklilik ve aynı zamanda bir tutku ama pahalı bir tutku.
Bu arada Transformars filmi geldi aklıma