Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Borderline ve anksiyete ile askerlik durumum ne olur?

Tayfunnn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Abi ben 20 gün ceza yedim ve rdmye sevk verdi komutanlar hava değişimine çıktım 1 ay hava değişimi verdi borderline ve anksiyete hastasıyım uyum bozukluğundan hava değişimi aldım korkuyorum ayın 17sinde gideceğim 19unda randevum var rdmde tekrar sevk ederler mi abi

Tekrar randevüm var ayın 19unda ve borçlarımı ödeyemiyorumm300bin tl borcum var askere gidersem daha da faiz gelecek lütfen yardım edin

2. Hava değişimini gittiğimde verirler mi vermezlerse ben kafayı yerim abi yatdım edin

Abi herkese cevap vermişsin bana da verir misin @OğuzHan112

@Tayfunnn,
Soru sorarken etiketleyin ki soruyu göreyim,her zamanda müsait olamıyorum.

Ederler merak etmeyin,korkulacak bir şey yok..borderline+anksiyete bozukluk 1 ay hava değişimi almışsınız,tekrar gittiğinde muhtemelen 2. Hava değişimi tekrar edecektir 3.de askerliğe elverişli değildir.

Abi doktorun verdiği ilaçları kullanmadım kullanıp kullanmadığımı görebilir mi yeni kullanmaya başlayacağım @OğuzHan112

Hekim ilaçlarını kullanıp kullanmadığını bilemez,ilaç yazdırdığını, ilaçları alıp almadığını sistemden görür.

Çok gerek duyarsa kan tahlili ile anlayabilir ama o kadar uzatmaz merak etmeyin.

Hekim ilaç yazıyorsa kullanmalısınız,aksi halde işlerin uzar.. şikayetiniz yoksa doktora neden gidiyorsun, şikayetin varsa ilacını neden kullanmıyorsun?

@Tayfunnn,

Abi yarın doktora gideceğim ne yapacağım ben kullanmadım sence kullandım mı diyeyim komutanlar bana çok iyi davranıyor ve gitmemde yardımcı oluyorlar ama ben ya alamazsam diye sbaahtan beri düşüne düşüne kendimi yedim bitirdim abi nasıl alacağım tekrar ben duramıyorum buraya dün geldim nolrsun yardım et acil @OğuzHan112

İlaç kullanıp kullanmadığını sorun etme,doktorda etmez merak etme.

Yukarıda cevap yazmışım size,endişelenecek bir durum yok sakin ol.

@Tayfunnn,

Abi şimdi komutanlar elverişsizdir yazdı doktora gideceğim sence vermemezlik yapar mı doktor allah için br şey söyle acil. @OğuzHan112

Üst Alt