Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böbrek rahatsızlığından %52 raporum var. Araç alabilir miyim?
Merhabalar, arkadaşlar benim %52 vergi muafiyet raporum var, böbrek rahatsızlığımdan dolayı kronik hastayım.
Benim fiziki bir engelim yoktur, ve araba almak istiyorum.
Ben nasıl araba alabilirim.
ÖTV den yararlanasmazsın .yani sıfır aracı vergi muafiyeti ile indirimli alamazsın .MTV de sanırım ,vergi, yok tabii ki , özel araç için .Ticari araçda var biliyorum .
cym arkadaşım bende % 52 kronik kanser hastasıyım..araç almak istiyorum kendi adıma B sınıf ehliyetim var H sınıfına çevirmek gerekiyor mu?
% 52 +agır engelli isem ötvden muaf tutulur muyum ? sayın oturan boğa cevaplarsanız çokk sevinirim..iyi çalışmalar
Bedensel engeli olmayan ve rapor oranı %90 dan aşığı olan engelli birey ÖTV den faydalanarak araç alamaz.
ÖTV den faydalanmak için ''...................tertibatlı araba kullanır H sınıfı sürücü belgesi alır'' rapor olması gerekli ve rapor oranının hiç bir etkisi yoktur. %20 de olabilir %80 de
ilker bey yani ben şimdi heyette raporuma 'tertibatlı araç kullanabililir ve H sınıf ehliyet alabilir' ibarelerini işaretletirsem araç satın aldığımda ötvden muaf
kalır mıyım ?
Ben işitme engelliyim ve raporumda 'tertibatlı araç kullanabililir ve H sınıf ehliyet alabilir' yazıyor ehliyeti aldım ama arabayı alamıyorum Maliye çok sıkı bu konularda hem engelliyi hem de arabaya yapılan tadilatı görmek istiyor..