Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli ile malulen emeklilik için sürekli rapor aldırıyorlar..?

pepit

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

ben böbrek nakilliyim. bundan 10 ay önce yani aralık 2013 te malulen emekliliğe baş vurdum ama 10 aydır bana çektirmedikleri eziyet kalmadı
4 kere hastaneden rapor istediler yılmadan her istediklerinde rapor işi çok zor olduğu halde dört kere gittim rapor çıkardım sgk ya sundum ama her seferinde ara karar vermek için tekrar rapor istiyoruz diye bir yazı geldi
en son yine Ege Üniversitesinden rapor istediler onu da yaptım şimdi ege raporumu İzmir sgk ya gönderecek İzmir sgk da Ankara sgk ya gönderecekmiş bir ara karar vereceklermiş.

Benim anlamadığım günlerim tam olduğu halde, sigortalılık sürem yettiği halde,hastalık yüzdem yettiği halde neyi zorluyorlar neden hala maaşımı bağlamıyorlar anlamadım... Benim gibi emekliliğe baş vuran arkadaşlar bilgi verirlerse onların süreçleri nasıl oldu bilirsem ona göre hareket ederim...

Emeklilik işi on aydır beni çok yordu tabiri caizse anamdan emdiğim süt burnumdan geldi tükendim artık. Bilgisi olanlar bu süreçlerden geçenler paylaşırsanız sevinirim...

Malulen emeklilik zor bir süreçtir.
Malulen emeklilik yerine şartlarınız el veriyor ise erken emekli olmayı düşündünüz mü?

Slm gerçekten çok zormuş malülüne emeklilik...Erken emekliliği hiç düşünmedim sanırım şartlarımda erken emekliliğe uygun değil...Tüm şartlarım mlülen emekliliğe uyuyor ama maalesef bir türlü bağlamıyorlar... Daha önüme ne engeller çıkaracaklar bilmiyorum bekliyecem ve görecem...Çoook zor iş çoookk...:(

Böbrek nakli çok somut bir haldir. Nakil olduğunuza dair bir rapor olduktan sonra neden konu uzasın anlam veremedim! BİMER'e şikyet edin derim. Hakka üşenmeyin valiliğe gidip başvurduğunuz sigorta müdürlüğünü şikayet edin.
Sizi aynı gün malulen emekli etmeleri lazım

Üst Alt