Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek hastasıyım. EKPSS başvurusu ile ilgili sorularım var..?

belinay53

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
iyi geceler ben nakil hastasıyım.%70 raporum var. ekpss ye başvuru yapacağım. ilk kez. aile ve sosyal politikalar başkanlığına başvurulacak sonra bir belge isteniyor tam anlayamadım ya bu belge nedir. elimizde olan engel raporuyla mı alakalı yoksa başka bir şey mi ? birde ben lisans tan gireceğim ve daha bu sene mezun olacağım girebilir miyim ?yazarsanız sevinirim lütfen..

Ön Kayıt ve Taahhüt Beyanı adında bir belge veriliyor. Aile ve sosyal pol. bakanlığından.
Bunu almak için
Öncelikle Aday formu çıktısı alıyorsunuz ve dolduruyorsunuz,
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/EKPSS/EKPSSABF24022014.pdf
bununla birlikte raporunuzun fotokopi/onaylı aslı,
Lisanstan mezun olacağınıza dair belge, (lisans olarakta girebilirsiniz tercihlere kadar mezun olmanız gerekiyor bu sınavda atanmanız için, yada 2 yıl içerisinde mezun olursanız diğer atamalarda hakkınız oluyor)
Nüfus cüzdanınız ile Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığı il müdürlüğüne gidiyorsunuz.
Onlar formu dolduruyorlar ve 2 tanesini size veriyorlar,
sizde birini ÖSYM'ye veriyorsunuz biri sizde kalıyor.

peki lisans belgesini nerden nasıl alacağız. Açıköğretim fakültesi türk dili edebiyatı 4. sınıf ikinci dönemdeyim. bu belgeyi kurumdan mı alacağız yada veriyorlarmı mezun olmadan önce? cevap yazarmısınz?

Üst Alt