Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek hastalıkları konusunda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız? [Soru]

Gamzzee

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ben 21 yaşında bir spina bifida hastasıyım.bu hastalığın bazı etkilerinden dolayı böbreğimin teki alındı.şimdi tek böbrekliyim ve katater kullanıyorum.tek börek hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum .neler yapılmalı ,nelere dikkat etmek gerekir gibi.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşım Ben bir Kby hastasıyım

Kronik böbrek yetemezliği yani bizim iki böbreğimizde çalışmıyor onun sana verebileceğim tavsiye şekerine tansiyonuna dikkat et gerekirse bir hastanede bir nefroloji bölümüne ve bir nefrologa git ankaradaysan yardımcı olabilriz senden kan alıp üre kreatin fosfor potasyum değerlerine bakacaklardır birde ürik asit var onlar normal değerlerde çıkarsa sorun yok üre normal sağlıklı insanlar için: 0 - 50 arası kreatin:0.7 - 1.3 fosfor 2.5 - 4.5 potasyum 3.5 - 5.1 bunların yüksek olması böbrek fonksiyonlarının çalışmasını azaltmış demektir bir hastadan sana verebileceğim bilgi bu kardeş eğer daha geniş bilgi almak istersen ya bir nefrologa yada bize ulaş.. Saygılarımla..

Ankara Diyaliz Hastaları Derneği Adına Yönetim Kurulu Muhasibi
Suat KAYA

Destinanın dediklerine katılıyorum. İyi bir nefrolog tarafından devamlı takip edilmen gerekiyor. Acil şifalar dilerim. Daha fazla bilgi için üyesi bulunduğum www.diyaliz.net sitesinden bilgi alabilirsin

Üst Alt