Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bizim günümüzde atamalarla alakalı müjde gelmedi ne dersiniz?

vatan55

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlarım kamuda 23.500 boş engelli kadrosu varken, neden bu kadroları doldurmazlar. Yapılan sınavlara hazırlanmak çota kolay değil evet zahmetsiz birşey olmuyor lakin almış olduğunuz puan dahilinde 79.4 lise atanamayaınca gerçekten üzülüyor be insan. Ben 34 yaşındayım belide bu yşımın 15 yılı bu sınavlara girerk geçmiştir.Rabbim inşallah nasip eder atanamayan arkadaşlarım gibi bizlerede atanmayı.Saygılarımla...Müjdeli bir haber almak duasıyla..

Boş iş müjde filan vermezler verseler bile unuturlar adamların oy a ihtiyacları yokki eger igtiyacları olsaydı şimdi atanamayan öyretmenlerde.taşeronlarda.engellilerde.4c lilerde kadro almışlardı.adamlar oyumuz var diyorlar.allahıma cok şükür ben oy vermiyorum bunlara vermemde dolayısıyla atanamadım bunlardan bi engelli olarak hiç birşey beklemiyorum kalın saglıcakla

Amaç oy toplamak olduğundan özel günleri bize göre değil kendilerine göre ayarlarlar. Şu anki gündem bedelli askerlik olduğundan bir süre bunun üzerine konuşurlar. Bedelli askerlik konusu unutulunca bize de sıra gelir umarım.

Üst Alt