Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıllık raporumla ÖTV'siz araç alsam daha sonra problem çıkar mı?

babacan03

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%90 raporum var,diyaliz hastasıydım fakat nakilim çıktı böbrek nakli oldum ama raporum iki yıllık ötv li araç alsam daha sonra sorun çıkarmı,birde malulen emekliyim nakilden sonra maaş kesilirmi ? bunlara cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Bir sorun olmaz. Önemli olan araç alınan tarihte geçerli sayılan bir rapor olması

Yalnız, rapor süresi dolduğunda MTV ödemeye başlarsınız.

Nakilden sonra malulen emekli maaşınız kesilmeyecek. Çünkü artık nakilden sonra da kişiler malul sayılıyor.

Verdiğiniz yanıtlara teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun.

% 90 raporum var diyaliz hastasıyım ötv raporu aldım .ötv indirimli araba almak istiyorum ,fiziksel engelim yok H sınıfı ehliyet almak zorundamıyım,
mevcut olan E sınıfı ehliyetim geçerli olurmu , kendim kullanabilirmiyim , bunun için ayrıca araç kullanabilir raporu almalımıyım , şimdiden teşekkürler.

% 90 raporla araç aldığınızda sürücü belgeniz olduğunu vs. hiiiç karıştırmayın zaten. "Araç benim üzerime olacak, ailem kullanacak" deyin.

Aracınızı aldığınızda ise var olan B sınıfı ehliyetinizle dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Buna mani hiç bir düzenleme yok.

Üst Alt