Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıl önce ÖTV'siz aldığım aracı satmayı düşünüyorum. Kime nasıl satabilirim?

nisam55

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Meraba arkadaşlar ben kızımın üzerine geçen sene 6.ayda ötv 'den muaf sıfır bir araç aldım bankadan kredi çektim ben bu aracı satıp ev almayı düşünüyorum acaba satmam için bildiğiniz gibi ya ötv borcunu ödemem gerekiyor,yada engeli bi arkadaşa satmam gerekiyor arabanın bana faiziyle birlikte 40000 tl geldi.sizlere sorum engelli birinemi satsam yoksa ötv sini ödeyim normal birinemi satsam benim için acaba hangisi hayırlısı arabayı satıp ev almayı çok istiyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler.

Hocam aracınızın marka modeli nedir yuzde 95 engel raporum var.

Meraba 2013 1.5 reneult symbol dizel motor

Hocam fiyat ne düşünüyosunuz kac beygir araç ciddi alıcıyım.

Halim bey aracım 5000 km.de arac çok temiz çok da az yakıyo ben galeriden 30000 tlye aldım sıfır olarak 8 aydır kullanıyorum ev alacağım için satıyorum pazarlıksız 28.500 tlye satıcam eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz telim 0554.755.6683

Engelli statüsünde alacak birisini bulabilirseniz ona satmak daha iyi tabii. Ama o hakkı olan sakat kişi neden sıfırını almak varken sizden alsın?

Üst Alt