Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir süredir kullanmadığım akülü sandalyem çalışmıyor..?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar yaklaşık 1 yıl kadar önce hastaneden eve çıktım. ofd den akülü sandalye aldım, durumum biraz ağırdı, o yüzden daha birkere bile binip gezmek nasip olmadı. ilk geldiğinde şarj edip konturol ettim, gayet düzgün çalışıyordu. sonra kaldırdım 7 8 aydır hiç kullanmamıştım.
dün bir deneyim dedim, çalışmıyor. şarja bağladım 12 saat falan şarj ettim şarja takınca ışıkları yanıp yanıp sönüyor. şarj oluyor gibi ama şarj cihazını çıkarınca çalışmıyor.
neden olabilir acaba?

abi 17 saattir sarjda hiçmi dolmaz ya tık yok

akülerin raf ömrü var uzun sure kullanılmadıgı zaman bozuluyorlar buyuk ihtimal bundandır

ama ben size geldiğimde söylemiştim aküler biter şarj etmezsen yazık olur diye bakalım onlara birara olurmu

Arkadaşlar,

Akülü tekerlekli sandalyelerde genellikle kullanılan akü tipi kuru tiptir. Bu tarz aküler kullanılmadıklarında ya da devamlı şarj edilmediklerinde ömürleri bir süre sonra biter. Yani akünüzün boş kalmaması gerekir. Akülü tekerlekli sandalyenizi aldığınızdan itibaren devamlı şarj etmelisiniz. Akünüzün şarjının tamamen bitmesini beklemeyin. Ya da uzun sürelli kullanmayacaksanız kuru tip akü üreticileri akülerinizi 15 süreyle şarj etmenizi önerir. Yahut kullanmadığınız süre zarfında akü kutup başlarını sökerek akülerinizi böyle muhafaza ediniz. Bu şekilde akülerinizin 1 yıl diye size söylenen ömrü 3-4 yıla kadar uzayacaktır. Aküleriniz ve akülü tekerlekli sandalyelerinizle ilgili her türlü sorununuzu bizimle paylaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.
Yardım ve sorularınız için;
Karadeniz Medikal Sağlık Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel : 02124618431
: 02124618299

Kullanılmayan akülerin kutup başlarını sökünce kendi kendine bitmesinin önünemi geçilmiş oluyor?

bizim tecrübesizliğimize geldi işte şimdi 2 adet akü alcaz heralde fiyatlarını bilen varmı ark....

Üst Alt