Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir sonraki EKPSS tarihini bilen var mı?

rzgr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Soracağım o kadar soru var ki.... %32 görme engelliyim ve öğretmenim.dışarıdan görme kaybım belli değil..fakat başka problemlerim de var.sanrm rapor alabilicem.normal kpss ye çocuk sahibi olduktan sonra girmedim. ekpss yi daha önce düşünmedim bile.ama şimdi girmek istiyorum...benim durumumda olan varmı bilemiyorum fakat fikirlerinize ihtiyacm var....

Görme ile ilgili problem yaşayanlarla bilgi paylaşımı yapmak istiyorum...10 yıllık öğretmenim ekpss yi denemk istiyorum.sa gözüm görmüyor.sanırım %32 veriyorlar.ama girmek için yeterli değil anladığım kadarıyla..benim durumuma yakın olan mutlaka vardır.lütfen bilgi paylaşımına acil ihtiyacm var???????

2016'da yapılacak ama tam tarih belli değil tabii ki. En az % 40'a tamamlamanız halinde katılma hakkınız olur.

eger bir göz tamamen görmüyorsa 32 alırsınız bu yeterli olmaz başka rahatsızlıklarınız varsa ekletirsiniz o zaman belki olabilir arkadaşımızında dediği gibi 2016 yılında ve nisan ayında olabilir

teşekkür ederim kelebek....

teşekkürler sarasota..

Şunuda bilmiyorum : Engelliler için kaç sınav var yani memurluk için ayrı öretmenler için ayrımı yoksa bir mi sınavlar? Ben yılda 3 kez yapılacağını duymuştum ama bir türlü doğru bilgi edinemiyorum?????

2 yılda bir yapılıyor öğretmen veya memurlsa için ayrı değil tek sınav yapılıyor 2014 te yapıldı sonraki sınav 2016 da

çok teşekkür ederim oimperfecta...

peki önlisans - lisans farklı sınav oluyor mu ? birde 2014 sınavının çıkmış sorularına nasıl ulaşabilirim

(aktif olması amacı ile tekrarlıyorum)

peki önlisans - lisans farklı sınav oluyor mu ? birde 2014 sınavının çıkmış sorularına nasıl ulaşabilirim

Sanırım soruların %10 kadatı yayınlanıyor ösym nin sitesinden bulabilirsiniz. Çalışmak için kpss kitapları olabilir zaten aynı konular. Lisan önlisans ve ortaöğretim olmak üzere 3 kategoride sınav yapılıyor. solmaz1313 Rapor oranınızın kaç olacağını bilemem ancak bilen arkadaşlar vardır onlara sorabilirsiniz Yapmanız gereken bir an önce rapor için başvurmak

oimperfecta

Çıkmış sorular kitabı var mı bildiğiniz ? Birde 2 kategori mi 3 kategori mi ? önlisans ve lisans bir diye biliyorum

Çıkmış soruları ösym yayınlamıyor ve yayınlama iznide vermiyor yapmanız gereken kpss kitaplarına fazla detaya girmeden çalışmak. Ben lisanstan girdim öğretmen oldum bildiğim 3 kategori ama yanlış biliyor da olabilirim.

oimperfecta

Sağolun. Peki konu sınırlaması var mı ? Özellikle tarih-coğrafya-vatandaşlık derslerinde hangi konulardan sorumluyuz ?

Konu detayı hakkında bilgim yok kpss kitaplarından bakabilirsiniz

Üst Alt