Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir şizofren hastasının devlet memurluğu yapabilmesi için remisyonda mı olması gerekir?

Leventcan06

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
17
Arkadaşlar bir Şizofren hastasının devlet memurluğu yapabilmesi için Remisyonda mı olması gerekiyor ? Bence Şizofren hastası birinin devlet memurluğu gibi ciddi bir mesleği yapabilmesi için remisyon döneminde olması gerekiyor. Remisyon döneminde olmayan bir Şizofren devlet memurluğu gibi ciddi bir mesleği yapamaz diye düşünüyorum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

İlaç kullandığım için remisyondayım bırakmadım hiç 7 sene oldu. Atak geçirirsem raporu kurumumda ilgili yere veririm memurluk devam eder, hastalık izni var çünkü

remisyonda olmayan bir şizofren devlet memurluğu yapamaz

Remisyonda olmayan bir Şizofren gerçekten devlet memurluğu yapamaz mı ? Sorumun cevabını bilen varsa yanıtlarsa memnun olurum.

Ben de Şizofrenim 21 senelik memurum. Göreve başladığım ilk zamanlar ruh gibiydim. Şimdi remisyondayım. Şizofren birisi KPSS'yi kazanıp memurluğu haketmişse mental olarak iyi durumdadır. Atandığı kurumda fazla zorlamazlar. Burada en önemli kriter ; işine vaktinde başlayıp bitirmektir. Yapabileceği , kolay görevler verirler.Mesela fotokopi işi verirler, Ders defterlerini mühürleme yaptırırlar, evrak getir götür vs işler verirler. Bunun gibi şeyler. Zaten şizofren kişi , bu şekilde çalışarak remiyon evresine girer.

Psikoz hastasıyım kolay iş veriyorlar hastalık azalıyor remisyondayim diyebilirim 1.5 yıla yakın çalışıyorum bazen uyku geliyor onun dışında sorun yok

Üst Alt