Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir senedir tedavi görüyorum. Engelli raporu için başvurabilir miyim?

titanyum95

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar selamlar 1 senedir tedavi görüyorum ilaç raporum daha yeni çıktı heyet raporuna başvurabilir miyim

Tedavi ile kısmen düzelen %20
Takibini yapan hekim görüşüne göre tedaviye yanıt alıyorsan tedavi ile tam düzelen %0

@titanyum95,

Resmi gazetede tedavi ile işlevselliği kısmen olana 40 veriyorlar diye yazıyor sorum şu erken mi başvurmak için

Nerede yazıyor bana gönderin misin?

Bipolar iki uçlu mizac bozukluk evet..unipolar depresyon 40 puan nerede yazıyor? Bana yolarmısın? Üstelik 1 yıllık bir tedavininiz var.

@titanyum95,

Unipolar depresyon F32 f34 f38 f39 depresif epizodlar yazıyor

Aynı mı bu teşhisinde oranı majör depresyon diye biliyorum bu teşhisi

Biliyorsanız bize neden soruyorsunuz?
Hekim majör depresyon ile unipolar depresyonu ayırt edememiş demekki 🙂boşa okumuş emekli edin gitsin.

Unipolar depresyon(depresif bozukluk) tedavi ile kısmen düzelen 20 tam düzelen 0

Burada psikotik belirtili ağır depresif nöbet farklı değerlendirilir..sizin unipolar depresyon.

Unipolar depresif bozukluk tek uçlu yani depresyon demek oluyor..iki uçlu olsa yani hem mani hem depresyon oluyorsa bipolar bozukluk olarak tanımlanır..tek uçlu ise yani depresyon tedavi ile kısmen düzelen %20 iki uçlu manik depresif(bipolar bozukluk)tedavi ile kısmen düzelen %40

@titanyum95,

Üst Alt