Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor. Araç alımında vergi avantajından yararlanabilir miyim?

Luis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese merhaba;
öncelikle yeni konu açıp meşguliyet verdiğim için özür dilerim ancak forumda konular arasında bulamadım. görme engelliler için ötv indirimi hakkında sorularım olacak.

Sağ gözümde % 90 oranında görme kaybı var ve göz kasları zayıflığına bağlı olarakta göz kayması var. Buna istinaden askerlikten muafım ve 84 doğumluyum.
b sınıfı monoküler ehliyete sahibim.

bu şartlar altında ötv indiriminden yararlanabilmek için engelli raporu alabilirmiyim?bu hafta içerisinde başvurmak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.

maalesef bu şartlarda ötv indirimi alamassın senin böyle bir araç alabilmen için öncelikle 90 ve üzeri rapor alman gerekir

merhaba işte bende onu öğrenmek istiyorum gözümün bu şartlarından dolayı raporu alabilirmiyim , daha önce başına gelmiş olan veya bilgisi olan var mı diye sordum.umarım alabilirm

Sayin luis oraniniz orani yani balzart formuluyle % 40 gecerse alirsin.bu verdiginiz oranlari hesaplayan bir arkadaslar cvb verirse ogrenebiliriz. iyi gunler..

Üst Alt