Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gecede TEOG kaldırıldı. KPSS de kalkar mı?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Bir gecede teog kaldırıldı. Kpss'de kalkar mı ?

Ne diyorsunuz arkadaşlar yapmazlar herhalde böyle bir şey :)

Her an her şey olabilir gibi klişe bir cümle kurmak istiyorum bu durum için.

TEOG kalkar başa şey gelir , hem kpss kalkarsa devlete girmek için torpil aramak zorunda kalırsınız.
İyi kötü bi kpss var, şükretmek lazım.

Dal sarkar kartal kalkar, kartal kalkar dal sarkar; ama kpss nah kalkar :)

zaten kpss kalkar ise iyi kötü atanma ihtimalimiz var o da yalan olur, çünkü iş bankası engelli personel arıyor büro memuru normal özel iş bankası, gittim başvuru yaptım beğendiler gel dediler
ertesi gün gittim, yetkili kişi biz başkasını aldık dediler, ya beni dün beğendiniz aldınız dedim ya zaten mesai bitimiydi o ara kimi aldınız ?

adam bilgisayarın başına geçmiş yazmayı bilmiyor (benim yerime aldıkları) çocuğu kınamıyorum olabilir hastadır ama ben on parmak yazıyordum ve çoğu büyük firmalarda hep çalıştım

sorun ne biliyor musunuz, orada biraz gürültü patırdı çıktı yetkili kişi ile, adam resmen bana dedi ki, çocuğun milletvekili referansı var (torpilde demiyor birader) git derdini başka yere anlat

aksa doğalgaz özel sektör yine büro memuru arıyor, bu söylediklerim yerler özel ama çalışma saatleri devlet gibi düzenli
orada o kadar engellinin içinde bir adam geldi mülakat salonuna odaya girdi, çaylar ikramlar yarım saat çıkmadı, sonra mülakatı yapan yetkili kişi utanmadan gelip başka bir zaman devam edeceğiz dedi

halbuki çoktan torpilin gözünü seveyim birini koydular bile

yani kpss kalkar ise özel sektörde böyle haksızlık dönüyorsa, memurlukta siz düşünün, ALLAH kimseye böyle bir fırsat vermesin
çünkü sakın demeyin torpilsiz olur, yok öyle bir dünya millet kendini parçalıyor birilerini araya sokmak için
olan benim senin gibi gariban insana oluyor

o yüzden umarım uzun yıllar kpss'e karışmaz beyefendiler

Skolyoz23 torpilin olmadığı devlet kurumu ve özel kurum bulamazsın. Konuyla tam alakalı değil; ama şunu söyleyim. Geçen haberlerde ünv. rektörleri eşlerini yardımcıları mı ne yapmış haberleri vardı. Millet yüklendi de yüklendi. Ama millet haklı. Sonra içlerinden birinin hanımı istifa etti, diğerinden haberim yok. Hükümet ise bu durumu ya kınıyor ya da bir şey demiyor. Peki şu da var. Devlet yöneticisinin eşinin bitirdiği ünv. yok, anladığı devlet yönetimi yok, oraya buraya başkan, amir oluyor. Çocukları da öyle. Yani en baştaki adam bunu yapıyor, diğer yöneticiler de "biz neden yapmayalım" mantığıyla hareket ediyor.

Kpss nin kaldırılması çok yanlış olur kpss den önce olanları gördük duyduk biliyoruz
torpilin ayağını biraz kısıyor kpss bu ülkeye lazım sistem geliştikçe
o torpili olanların torpilleride zamanla engellenir

Benim abim elektrik elektrasmühendis bekçiliğe başvurdu onda bile alıncaklar belliymiş
Teiaşa atandı sonunda dil puanıyla

LYS LGS de kalkıyor sistemler değişiyor hadi hayırlısı hükümet ya işler yapacak yada kötü
2018 2020 de çok şey bekliyoruz demiştim bir yerde yavaş yavaş yapıyorlar umarım hepimiz için iyi olur da üzülmeyiz

Bi şeyin kalktıgı yok, yerine yeni sistemler gelir bi şey değişmez yine.
Sınav olsun ama etkisi şimdiki gibi çok olmasın, dengeli bi şeyler ortaya koysunlar.
2-3 yıllık değil uzun vadeli bir şeyler ortaya koysunlar.

Üst Alt