zaten kpss kalkar ise iyi kötü atanma ihtimalimiz var o da yalan olur, çünkü iş bankası engelli personel arıyor büro memuru normal özel iş bankası, gittim başvuru yaptım beğendiler gel dediler
ertesi gün gittim, yetkili kişi biz başkasını aldık dediler, ya beni dün beğendiniz aldınız dedim ya zaten mesai bitimiydi o ara kimi aldınız ?
adam bilgisayarın başına geçmiş yazmayı bilmiyor (benim yerime aldıkları) çocuğu kınamıyorum olabilir hastadır ama ben on parmak yazıyordum ve çoğu büyük firmalarda hep çalıştım
sorun ne biliyor musunuz, orada biraz gürültü patırdı çıktı yetkili kişi ile, adam resmen bana dedi ki, çocuğun milletvekili referansı var (torpilde demiyor birader) git derdini başka yere anlat
aksa doğalgaz özel sektör yine büro memuru arıyor, bu söylediklerim yerler özel ama çalışma saatleri devlet gibi düzenli
orada o kadar engellinin içinde bir adam geldi mülakat salonuna odaya girdi, çaylar ikramlar yarım saat çıkmadı, sonra mülakatı yapan yetkili kişi utanmadan gelip başka bir zaman devam edeceğiz dedi
halbuki çoktan torpilin gözünü seveyim birini koydular bile
yani kpss kalkar ise özel sektörde böyle haksızlık dönüyorsa, memurlukta siz düşünün, ALLAH kimseye böyle bir fırsat vermesin
çünkü sakın demeyin torpilsiz olur, yok öyle bir dünya millet kendini parçalıyor birilerini araya sokmak için
olan benim senin gibi gariban insana oluyor
o yüzden umarım uzun yıllar kpss'e karışmaz beyefendiler