Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir baktım frenler tutmuyor... [O an]

Konular
65
Reaksiyonlar
4
ne yapacagımı bılemedıgım andı bısıkletın uzerınde ıdım ve 4 km lık bır dıık ınısteydım bıldıgım sey frenı gec sıktıgımdı onumde ıkı adet sertcene 2 vıraj vardı ılkını zor bela dondum ama dusundugum sey 2. vırajı nasıl donecegımdı bu dusuncele ıcınde ılk hatamı yapmıstım sert bır fren attım bısıklet kızaklamaya basladı ve yavaslamak yerıne dahada hızlanmıs ve kontrolu kaybetmıstım ve o an gozlerımı kapadım ve akısına bıraktım harıtladıgım kadarı ıle cımlere sert bır dalıs yapmıs ve boyunumu ıncıtmıstım ama bununla kalmamıs su an yazarken hafıften zorlandıgım sag elımı parcalamıstım kemıklerın hepsı krılmıs :D
ama ne olursa olsun ben bısıkletten bısıklet benden vazgecmıyor durum nekadar kotu olursa olsun ınsan oglu cıkısı buluyor :wink:

gecmiş olsun kardesim anlattıgın olay benımde basıma geldı bi benzeri tabi

Geçmiş Olsunn....

Şu anda iyisin değil mi???

İşte En Önemlisi...o... :wink: :wink:

Geçmiş olsun şuan iyisinizya önemli olan o.
ama bundan sonra daha dikkat edin olurmu?

Teşekkür ederim evet artık daha dikkatliyim her virajda o an aklıma geliyor :))

Geçmiş olsun.
Bisiklet sürmek zevklidir fakat bir o kadar da tehlikeli.
Bundan sonra frene birden köklemek yerine daha sakin davranırısın.

eminimki daha dikkatli olucaksın bundan sonra ...çok geçmiş olsun

geçmiş olsun demek için çok geç kalmışız:)kaza 2007 olmuş sanırım...
birdaha olmaması dileğiyle...

Arkadaşım herşeyden evvel kaza 2007 yılında olmuş. Ama yine de geçmiş oldsun.

Beterin beteride vardır. Bütün bu olanlara rağmen hayata tutunmanız, hayatta ki bir çok şeyden vazgeçmemeniz çok güzel. Umarım böyle durumlarala birdaha karşılaşmazsınız.

Üst Alt