Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolardan ve 3. sefer heyette sürekli ibareli rapor alan var mı?

Konular
60
Reaksiyonlar
155
7 Nisan'da sağlık kuruluna randevu aldım doktor muayenesinden sonra heyete gireceğim.2 sefer rapor aldım.sizce 3.seferde bana bipolar dan dolayı kaç yıl verirler...onceki raporların 2 si de 2 yıllık süreli idi bilen var mı?

Psikiyatri de raporlar genelde 2 yıl süreli oluyor .

@samedo99,
Bipolardan tedaviyle kısmen düzelen raporum var teşhiste kronik denmesine rağmen rapor 2 yıl süreli verildi ama bir sorun çıkmadı .

Bana birinci seferde 1, ikinci seferde 2 yıllık verdiler. Bende merak içindeyim. Şubat 2026 da süresi doluyor.

Bugün rapor sonucum çıktı yüzde 44 engel yüzdesi ile benim anlamadığım.3 seferdir raporu alıyorum ama rapor kısmına bu sefer ilk rapor diye girilmiş sizce bir yanlislik var mı raporda yenileme diye yazılması gerekmiyor muydu bilen acil cevap verebilir mi?

Süreli verdi ama 3. kez rapor çıkarıyorum diğer ikiside bipolar dan 3. Sü psikozdan verdi 2 yıl süreli ama işte yenileme değilde ilk rapor yazılmış ona kafam takıldı.

slm arkadaşlar benimde kısıtlama kodları seninki gibi 78.1002.47. 102. 4 parmak ampute olduğundan baş parmak tek başına iş göremez raporumla emekli oldum sağ elini çalışması işlerde çalışamaz açıklaması var fakat önceki hastane özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir ibaresi eklemiş maliye senin raporda otomatik vitesli taşıt kulanması gerekir yazmadığı için raporu onaylamadı benim sizden ricam dr heyet raporunu ne yazacaklarını bilmiyorlar sağ engelli hasta için sanırım sayı az olduğundan.sizin raporunuzun kimlik bilgilerini gizleyip bana atabilirmisizin önümüzdeki çarşamba günü kurula gireceğim sizin raporu örnek olarak kurula gösterip hiç olmassa yalnış olmaz çünkü bu son itiraz hakkım son şansım 0534 482 8175 whaatshap gönderirsen çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim..iyi günler...

Üst Alt