Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolardan sonra kanser mi oldum?

osmangazi

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
349
4 gündür yürürken hemen yorulma başladı. Oturup kalkınca kalbim güm güm atıyor, kaslarımın yorulduğunu hissediyorum. Makaktan büyük abdest yaparken çiş yapar gibi kanama oluyor. Kan pıhtısı geliyor ayrıca. Randevu aldım ama korkuyorum kolon kanserimiyim diye? Önceden kabızlık vardı şimdi sık sık lavaboya çıkıyorum hafif ishal var gibi. Yıllardır basurum da var ama kanama nadir oluyordu ,genelde kabızlığımdan dolayı yapamadığımda kan geliyordu. Şimdi her defasında kan geliyor.

@OğuzHan112

Paratiroid ablasyon işlemi yapıldı onda da takip ediliyorum.

Son düzenleme:
ChatGPT ye sor belirtileri yardımcı olur. Her kan gelmesi kanser değildir. Belki Basur dur

Tabii ki yapay zekaya sorma. :) Doktora git. Hemoroid nedeniyle bir zorlanma oluyor belli ki. Kabız olmamak çok çok önemli. Beslenmeni düzenlemelisin. Ekmeği tümüyle bırakmalısın mesela...

6 mayısta randevu aldım abi. Tuzla limon yedim maden suyu yanında baya rahatladım.

Biri beni etiketliyor ve bana bildirim gelmiyor @OturanBoğa otura otura sıkılmadın mı?🤣 Niye böyle oluyor? Sorulan soruları tesadüf görüyorum?

@osmangazi,

Muhtemelen hemoroid kaynaklı bir durum diye düşünüyorum, psikiyatri ilaçları kullanan özel insanlarda kabızlık olabilir, defakasyona çıkarken çok fazla zorlamayın, kanser bulgusu gibi görünmüyor..İrritabl bağırsak sendromu eşlik eden akut hemoroid.

Tabii bunları ayrıştırmak için bir kolonoskopi yaptırmakta fayda var.

Bütül şekilde kan geliyordu benden. Basur çıktı. Demir eksikliğide oluyor bu arada.

Hemoroid herkeste olan bir şey aşağı yukarı.. ibs genelde psikiyatri hastalıklarında görülen bir durum.. kanser öyle olmaz.

@aydünyavaz,

@OğuzHan112,

2 günde 1 lavaboya giderken kabızlık vardı çok nadir kanama oluyordu. Şimdi sık sık gidiyorum sanki hafif ishal var ve her defasında kanıyor. Ortalama 20 adımdan sonra yoruluyorum bunlar normal mi?

2 günde bir defakasyona çıkmak normal değil, psikiyatri ilaçları kullananlar için normal sayılabilir.

Bol bol su için,en az 3 lt günlük.. hemoroidden söz ettiniz, şikayetleriniz kullandığınız psikiyatrik ilaçlarla ve hemoroid ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Her ihtimale karşı Siz yine de önce genel cerrahi gerek duyulursa gastroenteroloji

@osmangazi,

Üst Alt