Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve ileri derece okb için hangi oranda rapor alabilirim?

yagmur00

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Ben bipolar ve ileri derece okb hastasıyım heyete girecem yakında rapor alcam doktorum %50 veya %60 rapor alırsın dedi bu rapor işkurda işine yarar mı ne gibi haklardan faydalanabilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle gecmiş olsun.Alcağın rapor %40 üzeri ise işkura kayıt olup engelli kadrosunda iş arıyabilirsin.Veya illa işkur değil bir firmaya engelli statüsünde iş başvurusu yapabilirsin.Ayıca nerde yaşıyorsan ordaki ulaşımda bedava kart çıkarabilirsin.

@kanrevan41,

Teşekkür ederim ben iş istiyorum özellikle işkur işe alırsa çok sevinirim hemen çağırırlar mı acaba işe nasıl olur sizce?

Engelli statüsünde iş bulmak kolay gibi gözükür ama çok zordur.Siz işkura kayıt yaptırın sonrasında işkur sitesinde engelli ilanlarını görebilirsiniz.Şöyle düşünün illa işkur değil %40 üzeri raporunuz var ise her firmada engelli statüsünde çalışabilirsiniz

Hayırlısı bakalım teşekkür ederim sayın abim.

Rica ederim.Kafanınza bişey takılırsa burdan yazabilirsiniz yorum olarak

Bipolar ve okb raporu aynı anda emeklilikte ise yaramaz ama ise girebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar ben heyete girdimde doktora muayene olduğumda psikiyatri doktoru kâğıda böyle yazmış
SMK + OKB

ne demek arkadaşlar bu yüzde kaç rapor verirler?

Şizofreni olup çalışan doktorlar varken Okb de tedavi edilirse çalışir neden çalışamasın ama her insan farklı tabiki

OKB olupta çalışan var mı?

Şİzofren olup ta remisyonda olan çok duydum, OKB olup ta remisyonda olan birini duymadım.

Varsa bize yol yorgam göstersin?

Çalışma hayatı olan varsa tecrübelerini yazsın.

psikiyatri doktoruna muayene oldum heyete soktular smk okb yazmış doktor kâğıda yüzde kaç rapor verirler bana sizce arkadaşlar.

Üst Alt