Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar TİP 3'de sanrılar..?

obsessedwithyou

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
11
Uzun zamandır tekrardan içine düştüğüm sanrılarım olduğunu farkettim
eski hastane dönemim gibi bazen insanların saki düşüncelerimi okuduğunu düşünüyorum. ve maniye girerken hep şarkı zevkim değişirdi yapılmaması gereken şeyleri yapmaya başladığımda anlardım
yine aynı döneme giriyormuş gibiyim.
Bazen obsesyon olduklarını düşünüyorum çünkü önceden sesli obsesyonlarım oluyordu sosyal çevremde daha etkili olmaya başladım. Bilmiyorum maniye mi giriyorum ama maniye girdiğimi genelde anlamam zor oluyordu
kullandığım ilaçlar : ketya xr 600 mg, ketya 100 mg ve dideral 40mg luzum hâli xanax içiyorum.

Başka bir insan düşüncelerimi okuyamaz demelisiniz.Bu tarz inançları tamamen reddetmelisiniz.Çok basit ama tamamen bu düşünceyi geliştiren yolları kapatmalısınız.Karşınızdaki bir kişi herhalde bunu düşünüyor diyip söylemiş olabilir.Hayali bir sorun olması yok olmasını çok kolaylaştırıyor ve sizin inancınız olmadan etkisiz.

Bir kaç bir şey duyup dalga geçmişlerdir.Siz bu inanca sahip olursanız işlerine geliyordur.Bu tarz konuşmalarla manipülasyon malesef internette bulunan bir bilgi değil.

Yeni nesil patates kızartmasını %80 çogunlukla tüketiyor.Kesin patates kızartması yiyor diyebilir.Veya bu nesil giyin tarzına göre şu dizilerin takipçisi diyebilirler.

@obsessedwithyou, evet.Bir nokta da insanlar düşünce okuyabilir melekler okuyabilir gibi düşünceleri sınırlamak.Belki bu düşünceler bazı duygularınızı tetikliyordur.Onları kabullenmek normal varsaymak hayat akışınızı engellememesini sağlamak.

Bu tarz mistik olayları çok araştırdım.En son zamanda yolculuk yapıp kültür yaratmaktı.Gerek dövüş sporları gerek tapınak şövalyeleri gerek kırklar meclisi...Hepsinin bir kurucusu ve sabit bir somut nedeni var.Eğer bunun akıldışı olduğunu kabul etseydim hiç uğraşmamış olurdum.
Diyafram nefesi ve duyguları kontrol etmek için egzersizler var.Durumu değiştirmiyor ama iradeyi kişiyi değiştiriyorlar.

Sanrılar ı ben başlıklar olarak ayırdım ve iki prensip yaptım ya sesler şunuder ; peygambersin(veya bu anlama gelen bişey) der ben hezeyandır ,sanrıdır der reddereirm
Yada sanrılar şunu der; tehlikede sin ( zehirlenecen veya suikkast falan ) der onda komplo teorisi der kötülük hezeyanı ,sanrısı yaşadığımı ,derim
Tabi bide sana aşık oldu biri diyebilir onda öyle bişey yok derin bu hezeyan .
Bı kaç taktik sanrılar için ,zaten kategorileri var
1 büyüklük hezeyanı (sanrısı)
2. Kötülük görme hezeyanı (sanrısı).
Biz sanrı yaşayanlar bu ikisine hazır olmalıyız .
Başka sanrı ile ilgili taktik varsa deyiniz bana ben bu ara okurum tabi nickimi belirtirseniz okurum

Üst Alt