Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar tanısı konuldu, rapor için yeterli mi?

mltmdmrr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Uzun yıllardır psikolojik savaş vermekteyim. 10 yıl önce yaklaşık 2 yıl tedavi görmüştüm, önceleri tanım depresyondu, yaklaşık 2 aydır hipomanideyim. Doktorum bipolar tanısı koydu.
Sosyal hayatımı, günlük yaşantımı çok ciddi etkileyen kompulsif davranışlarım var ve maalesef kurtulamıyorum bunlardan. Bana en iyi gelen şey meşguliyet.
Bu yüzden ekpssyi denemek istiyorum ama bipolardan oran çıkar mı emin değilim. Malum az bir zamanım var ekpss için bu yüzden şansımı denemeden önce burada sizlere danışmak istedim.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba. Net tanımlanmış ve sağlık kurulunun aksini düşünmeyeceği Bipolar hali bir engellik halidir evet.

Esasen kurulda en baştan kontrol edecekler semptomları ve farklı bir tanı koymazlarsa engelli sayılacaksın.

Son düzenleme:
Ben hiç duymadım tam iyileşsin. Ama ilaç tedavisi yle calışabilir olanagı yüzde 40-ile yüzde 45

Üst Alt