Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar sebebiyle emekli olacak tanı alma şartları nedir?

@Hüseyin404, tamamen heyetin insiyatifi kullandıgın ilaçlarla çalışabilecek durumduysan vermezler ama ağır ilaç kullanımın varsa malulen emekliye sevk ederler

Maluluyet başvurusu yaptım takipli olduğum hastaneden hekim görüşü istedindi doktor düzenli 3 ay ilaç takip yapmak istedi 2 kere verdim sonuç güzel çıktı bipolar ve patolojik kumar bağımlılığı teşhisim var
sizce nasıl sonuç alırım son gittiğimde ikinci tanımın da karara etkisi olanileceğinden bahsetti asistan

Arkadaşlar yeni başvuru yaptım SGK'ya emeklilik için bipolar emekli olan var mı bu red geliyormuş herkese bilgisi olan var mı neden red veriyorlar bana bilgi verir misiniz

@samedo99, henüz bir cevap gelmedi işlem aşamasında sağa sola alıştırıyorum evet geliyormuş diye haberler var ortada Aslı var mı acaba bunun

@samedo99, 4 sefer hastane yatışım var işten de çıkartıldım işsiz bir şekilde başvuru yaptım%40 engelli raporum var yeni aldım onu kabul etmedi devlet hastanesinden olduğu içi kendileri araştırma Hastanesi'nde almamı söylediler randevu kendileri sevk etti sonra araştırma hastanesinde evde çıktım takipli olduğum hastanenin doktoru var bir şey sormadı bilgisayar üzerinden baktı bir şeylere bir iki soru sordu tamam çıkabilirsin dedi sonra da heyete çıktım sonra da bir ay sonra SSK'dan sonucunu alırsın dedi

Üst Alt