Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar sebebiyle emekli olacak tanı alma şartları nedir?

@sucre_ Kardesim yanlış biliyorsun bipolar listede 2 adet var kısmen düzelen yani hafif birde düzelmeyen çalışma olanağı vermeyen oda ağır ok

Yav ne fark eder arkadaş bipolar ilaç kullanıyo düzenli ama engel oranı 0 vermişler

2022 Mart ayından beri çalışamıyorum. 2 kez hastane yatışı 7 seans ekt ve düzenli olarak ilaçlar kullanıyorum engelli emeklisi için sgkya başvurdum %70 raporu saçma bir şekilde sgk kurulu çalışmasına engel değil sebebiyle reddetmiş başka bir açıklama yok itiraz ettim cevap bekliyorum ama resmen bir saçmalık dönüyor anlamış değilim. Benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

@K.e.t,

Muhtemelen remisyondasın o yüzden ret Karar'ı vermiş. Zaten 7 kez Ekt olmuşsun 5 kez daha ekt ol maǰör depresyondan kesin emekli olursun. Toplam 12 seans ekt istiyo 3 ayda sürekli ilaç kullanma diyor.

@K.e.t Hastalığın tam olarak neydi hastalık listesinde tam karşılığı var mı?

@sucre_ Ne alakası var ekt olmayan hastane yatışı olmayan bir sürü psikiyatri hastası var emekli olan onlar nasıl oluyor

@K.e.t Hastalığın tam olarak neydi hastalık listesinde tam karşılığı var mı?

@sucre_ Ne alakası var ekt olmayan hastane yatışı olmayan bir sürü psikiyatri hastası var emekli olan onlar nasıl oluyor
Bir ara konu açmıştın obsesyon ve emeklilik ile alakalı ve şöyle birşey yazmıştın sanki, "tedaviyle düzelmeyen çalışma olanağı vermeyen tanıya rağmen kendileri sevk etmesine rağmen red geldi." Yani emekli olamamıştın. Şuan son durum nedir emekli olabildin mi? Merak ettim.

Bir ara konu açmıştın obsesyon ve emeklilik ile alakalı ve şöyle birşey yazmıştın sanki, "tedaviyle düzelmeyen çalışma olanağı vermeyen tanıya rağmen kendileri sevk etmesine rağmen red geldi." Yani emekli olamamıştın. Şuan son durum nedir emekli olabildin mi? Merak ettim.
Şu an emeklilik maaşından dolayı 28.200 diyor sgk sitesinde emeklilik planım yok fakat haklarımı öğrenme adına sormuştum.

@Can1963 olamadım abi YSK verdim bekliyorum

Üst Alt