Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bir ara konu açmıştın obsesyon ve emeklilik ile alakalı ve şöyle birşey yazmıştın sanki, "tedaviyle düzelmeyen çalışma olanağı vermeyen tanıya rağmen kendileri sevk etmesine rağmen red geldi." Yani emekli olamamıştın. Şuan son durum nedir emekli olabildin mi? Merak ettim.
Şu an emeklilik maaşından dolayı 28.200 diyor sgk sitesinde emeklilik planım yok fakat haklarımı öğrenme adına sormuştum.Bir ara konu açmıştın obsesyon ve emeklilik ile alakalı ve şöyle birşey yazmıştın sanki, "tedaviyle düzelmeyen çalışma olanağı vermeyen tanıya rağmen kendileri sevk etmesine rağmen red geldi." Yani emekli olamamıştın. Şuan son durum nedir emekli olabildin mi? Merak ettim.
@Can1963 olamadım abi YSK verdim bekliyorumBir ara konu açmıştın obsesyon ve emeklilik ile alakalı ve şöyle birşey yazmıştın sanki, "tedaviyle düzelmeyen çalışma olanağı vermeyen tanıya rağmen kendileri sevk etmesine rağmen red geldi." Yani emekli olamamıştın. Şuan son durum nedir emekli olabildin mi? Merak ettim.