Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olup alkolizm illetinden kurtulabilen var mı?

@sokr@t, uzun yıllar önce Risperdal'in depo iğne (consta) versiyonunu kullanmıştım Biraz fayda sağlamıştı Diğer yazdığın ilaçları bilmiyorum. Kendin de deneyimlemişsin Demek ki uyuyabilmek için Cedrina'ya ihtiyacın var. Yut gitsin boşver.

@anonymous, Maşallah 2 yıl içinde bu kadar yüksek bir dozaj düşüşü yapıldıysa sendeki semptomlar epey hafiflemiş olmalı Bu güzel bir gelişme. 17 ay da kısa bir zaman değil. İnşallah remisyon haliniz bu şekilde artarak devam eder.

Son düzenleme:
@Descartes, Hocam 14 yıl kadar yıl oldu tedaviye başlayalı. 4 doktor değiştirdim. Şu an özel kliniğe gidiyorum. Ve doktoruma ilk gittiğimde hangi ilaçları kullandığımı, yan etkileri vs. anlatmam gereken her bilgiyi verdim. 5 yıl kadar oldu başlayalı. Şu an beni benden iyi tanıyor. Hangi ilaçların etki etmediğini, hangilerinin yan etkilerini nasıl tepki verdiğimi bildiği için bazı ilaçlar üzerinde durdu. Ve kısa süre içinde bana tam etki eden ilaçları bulduk. Şu an 0 yan etki görüyorum. Ve remisyondayım. Bana uykuma zarar verdiği için 1 bardak çay bile içmiyorum. Kahveden vaz geçemedim. Onuda kafeinsiz granül kahve aldım, günde 1 bardak içiyorum.

@anonymous, kardeşim 14 yıl azımsanacak bir zaman değil. Senin gibi çok sayıda doktor değiştirdim. Yaklaşık 5 senedir aynı özel psikiyatre gidiyorum. Senin de doktorunla aranda manevi bir bağ oluşmuştur. Evet; belli bir deneme/yanılma sürecinin ardından sana en uygun ilaç kombinasyonunu ayarlamışsınız Ne mutlu sana. Akşam 8 den sonra çay içersem bende de uykusuzluk yapıyor. Ama sabah kahvaltıdan sonra kahvemi mutlaka içerim. Günde 1 bardaktan bir şey olmaz Görüşmek üzere...

Ben alkolik değildim ama alkolik olma durumuna neredeyse giriyordum sürekli aklımın bir ucunda aklıma hep girerdi şöyle birakmaya çalıştım ha yarın içerim param yok ha yarın içerim kendimi şuan iyi hissetmiyorum hep beynimi kandirarak içmemeye özen gösterdim ve öyle alkol bagimliligimi bastırdım şuan hiç aklıma gelmiyor gelsede yılbaşında içerim diyip beynimi kandırıyorum.

Üst Alt