Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar manide Allah'ın varlığını dibine kadar hisseden var mı?

virane79

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bipolar manide Allahın varlığını dibine kadar hisseden var mı?

ben daha önce askerde yaşadım bu durumu her yerde Allahı hissediyordum kalben tecellilerini görüyordum sizdede oldu mu bipolarlar?

Manik atakta bende aşırı dindarlaşıyordum. Ama manik atak geçince normale dönüyorum.

köydeki yoldaki tüm inek dışkılarının üzerinden geçerken destur çekiyorum hatta idrarlarının

Dini açıdan kendimi daha değerli hissediyordum. "1000 kere Allah diye bağırmassam öleceğim" gibi saçma sapan bir düşünceye inandım. Durmamalıydım, 1000 den eksik fazla olmamalıydı, yoksa ölürdüm. Ambulans çağırdık. Eşim kalbinin sesini dışarıdan ben duyuyordum diyor. Bir kere de oturduğun yerde bayıldın gittin diyor.

Ben bu tarz bir atakta 1000lik tesbih alıp zikir çekiyordum. Ama atak geçince tüm bunların kendimi avutmaktan başka birşey olmadığını anladım. Tabi herkesin inancı kendisine

Hissetmekte neymiş ta kendisi oluyorum .😇

Ben genelde hissetmiyorum, en son büyük mani dönemde ehliyetimi kaptırdım sonra polislere saldırdım sinirden. Yani herkes mutlu oluyor ama nedense ben psikopata dönüşüyorum. O dönem başlayınca annem babam tüm kartlarını iptal ediyor arabayı benim bilmeyeceğim yere kaldırıyor. Keşke bende sizler gibi hissedebilsem..

Üst Alt