Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar için Keday XR Uzatılmış Salımlı ilaç kullanan var mı?

dgcnn

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
108
Merhaba abilerim, ablalarım ve değerli dostlar. 2 hafta önce keday 150 mg xr uzun salınımlı ilaca başladım. Sürekli uyuyorum ve uyanmak bilmiyorum. Abartısız 15-16 saat sürüyor. Mani de az da olsa uyutuyor.
Ruh halim aşırı değişken olduğu için uyanık kalmak bana aşırı işkence ediyor. Mümkün olduğunca uyanmamak istiyorum. Aşırı stres ve okb nin verdiği huzursuzluktan uzun süreli kurtulunca daha iyi oluyorum.

Daha etkili olanı veya kullanan arkadaş var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben KEDAY XR nin saat 18 de 300 mg nı kullanıyorum. Aslında her ilaçın bir çaresi vardır.

@Sakar_Şakir_60,
Abim valla uyurken daha iyi hissettiriyor. Hiç uyandırmasa keşke. Yani bazen hastalık öyle çok bunaltıyor ki uyku bağımlılık yapıyor. Senin ilaçlar daha var mı abim?

@Sakar_Şakir_60,
Sağol abim ben yarın devlet hastanesine uğrayacağım. Bunları bi danışayım. Aripa ve rexapin aşırı derece de anksiyete yapmıştı. Umarım sana şifa getiriyordur abim

Üst Alt