(oturanboğa) bülent bey selamlar sorularımı cevaplarsanız sevinirim dört gözle sizden gelecek cevapları bekliyorum
aralık 1999 tarihinde rahatsızlandım ve bipolar bozukluk teşhisiyle 15.5 yıldır tedavi görüyorum
2005 yılında yüzde 70 sürekli engelli raporu aldım
2012 ömss ye girdim ve mart 2013 de memurluğa atandım
başka bir engelli sitesinin editörüne sorduğumda bana yüzde 60 ın altında işe başlaman lazımdı sonradan yüzde 60 ın üstüne çıkarsan malulen emekli olursun demişti sizcede öylemi?
eğer öyleyse benim suçum sadece yüzde 70 le işe başlamakmı bu saçmalık değilmi?
2 yıl üç aydır çalışıyorum zar zor bi gidiyorum işe bi gitmiyorum rapordu izindi derken sağolsunlar idare ediyolar
sizce 1800 günü tamamlarsam malulen emekli olabilirmiyim?
bu beş yılı tamamlamak içinde heyet raporlarıyla tamamlamak istiyorum 36 aya kadar rapor alabileceğimi öğrendim bir seferde en çok kaç gün heyet raporu alabilirim?
şimdiden teşekkürler...
aralık 1999 tarihinde rahatsızlandım ve bipolar bozukluk teşhisiyle 15.5 yıldır tedavi görüyorum
2005 yılında yüzde 70 sürekli engelli raporu aldım
2012 ömss ye girdim ve mart 2013 de memurluğa atandım
başka bir engelli sitesinin editörüne sorduğumda bana yüzde 60 ın altında işe başlaman lazımdı sonradan yüzde 60 ın üstüne çıkarsan malulen emekli olursun demişti sizcede öylemi?
eğer öyleyse benim suçum sadece yüzde 70 le işe başlamakmı bu saçmalık değilmi?
2 yıl üç aydır çalışıyorum zar zor bi gidiyorum işe bi gitmiyorum rapordu izindi derken sağolsunlar idare ediyolar
sizce 1800 günü tamamlarsam malulen emekli olabilirmiyim?
bu beş yılı tamamlamak içinde heyet raporlarıyla tamamlamak istiyorum 36 aya kadar rapor alabileceğimi öğrendim bir seferde en çok kaç gün heyet raporu alabilirim?
şimdiden teşekkürler...