Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Binali Yıldırım Bu Akşam TRT'de. Organize oluyoruz...

ugur3606

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Binali Yıldırım, bu akşam saat 21.00'de TRT'de Başbakan Özel Yayını ile gündeme ilişkin soruları cevaplayacak.Bu yayına mümkün olduğunca çok soru göndermeliyiz,sesimizi duyuralım.

Adminlerden de ricam lütfen konuyu taşımayalım,mümkün olduğunca çok kişi görsün.

Yayın 21:00da başlar başlamaz muhtemelen bir tag verilir,Örneğin #BaşbakanaSorun gibisinden bu tag'e #EKPSS etiketini ayrıca ekleyip,sorumuzu sormamız gerek ve en önemlisi bunun aynı zaman içinde yapılması,yani ben bunu 21:05de yapsam,başka birisi 21:20 de diğeri 21:30da... bu yanlıştır asla gündeme giremeyiz,ancak ve ancak belirli bi zaman diliminde organize olursak gündem olur,twitter bunu bi olay olarak algılar.

21.00 dan itibaren twitlemeye baslasin herkes limit bitene kadar

Varsa diğer forumlarda hesabı olanlar yayalım.

ArkadaŞlar program başladığı andan itibaren eş zamanlı olarak Tweet atalım

hepinize gerçekten çok teşekkür ederim,yayabildiğiniz kadar yayın bu organizasyonu,1 tweet bile bizim için çok değerli.

Tweeterım yok ama açıcam bugun. Umarım tweetler bi işe yarar. Konuyu okuyupta önemsemeyen arkadaşlar varsa allah rızası için adalet, kendiniz için destek olun.

twetter hesabım yok kullanmasınıda bilmiyorum başka sosyal hesapdan yollaya bilirmiyiz illa twet mi olması lazım ?

cemil er kullanmasında bir şey yok canım şu forumdan daha basit, hesap aç bir tane eposta adresinle dursun kenarda, girince zaten akşam arkadaşların kararlaştırdığı etiketi de dahil edip yollarsın, aktif kullanıcı olman şart değil yani.

twetter hesabım yok kullanmasınıda bilmiyorum başka sosyal hesapdan yollaya bilirmiyiz illa twet mi olması lazım ?

Kardeşim malesef canlı yayınlar tüm soruları artık Twitter üzerinden alıyor,sesimizi de ancak ordan duyurabiliyoruz,5 dk içinde bir mail hesabı açıp,ardından twittera kaydolabilirsin.Yapman gerekende saat 21:00'dan hemen sonra " #EKPSS Ve #EKPSSAtamaları tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? " gibisinden bir tweet atmak,bunu da 10 kez tekrarlamak.

Destekliyorum... Ama zaten bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta kesin açıklanacak. Çünkü yasal zorunluluk 30 gün içerisinde diyor ve 19 günü bitti... 4 gün hafta sonuna sayarsak(27-28 ağustos haftasonuna denk geliyor) önümüzde takip edeceğimiz sadece 7 iş günü var :)

Destekliyorum... Ama zaten bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta kesin açıklanacak. Çünkü yasal zorunluluk 30 gün içerisinde diyor ve 19 günü bitti... 4 gün hafta sonuna sayarsak(27-28 ağustos haftasonuna denk geliyor) önümüzde takip edeceğimiz sadece 7 iş günü var :)

Bu konuda herhangi bi yasal süre yok maalesef :(

Evet saat 21:00 de herkes tweet atsın o zaman mutlaka soru sorulacaktır

Operasyona devam, işimizi garantiye alalım da.

Evet arkadaşlar,sonuçlarla ilgili elimizde bilgi var ama devam edelim yine saat 21:00 dan sonra #EKPSS etiketiyle canlı yayına mesajlarımızı yolluyoruz.

Bunu bide akşam Başbakanımızdan duyalım, tweetleri atalım derim.

Hadi arkadaşlar az kaldı şimdiden organize olalım 😊

Üst Alt