Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar programcılığı mezunuyum. Yeterli kadro açılmayacak gibi!?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
86,514 puan aldım.
önlisans mezunuyum. Bilgisayar programcılığı.
sıralamam 187.oldum..

ama sanırım atanamıyorum..çünkü 2015 yerleştirme verilerine bakıyorum.
2015 yılında hiç bilg prog almamışlar.( kadro kodu: 3249 - yani ben 3249 kodundan tercih yapabiliyorum ama alım olmamış hiç )

3001 den atanırmıyım diye baktım. 3001 den de sadece 3 tane alım yapılmış..oda ebesinin hörekesinde zabıt katibi.

ee 3001 den nasıl sadece 3 kadro açıyorlar ki.
hem neden hiç bilg prog kadrosu açmamışlar.

atanamayacağım,biliyorum...

İnşallah atanırsın kardeş.
Allah yardımcın olsun.

AYDINYAVUZ

sağol..inşallah herkes atanır..tabi o belki imkansız ama,gönül herkes atansın herkes mutlu olsun istiyor..sen gülerken birileri ağlıyorsa sıkıntı.

3001 den çok rahat atanırsın.
Engelli açığı olan kurumlar MEB, Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı.
Tayin yönetmeliği olan Bakanlıkları tercih ederseniz yer değişikliği imkanı kolay olacaktır. MEB koşulsuz şartsız bir hak veriyor.
Bunun haricinden memur olarak Belediyeleri tercih edebilirsiniz, tavsiye ederim. Biraz siyasidir, elinizi nereye atsanız ses çıkar ama olsun imkan olarak iyidir.
Evli, 2 çocuklu, eş çalışmıyor verileri için
Bakanlıklarda Memur 2.500 TL civarı
Belediyede Memur 2.500 TL + SDS (100 TL ile 710 TL civarı ) + Yemek(Belediyeye göre değişir vermeyen oluyor) + Yol (Belediyeye göre değişir vermeyen oluyor) + Bayramlarda ödenekler (Belediyeye göre değişir vermeyen oluyor)
Bakanlıkta programcı : 2850 TL

Ek olarak programcılık yapan birinin eve giderken de aklında iş olduğu gerçeğini de kenara yazmak lazım. :) 08:00-17:00 mesaisi olmaz uyanık olduğunuz sürece aklınızda iş döner.

Yani tercih zamanı yazacağınız belediyenin insan kaynakları yada küçük belediyeler için yazı işlerini arayıp maaş verileri alın. Sonra verdiğim bilgiler için beni suçlamayın.Her belediye farklı verir.Personel gideri bütçenin %30 geçerse SDS veremez vs.. gibi şartlar var .

61 puan aldim onlisans maden teknikeriyim atanma ile ilgili bilgisi var mi arkadaslar veya hizmetli kadroda atanma sansim olabilir mi

mssql

belediyelere yine tercih zamanı ösym üzerinden mi başvuru yapılıyor..yoksa ösym haricinde,belediyeye bizzat gidilip mi başvuru yapılıyor..

bende bilgisayar programcılığı mezunuyum.
Yazdıklarını görünce benim atanmam çok zor biraz umudum vardı ama oda kalmadı.
75.3 1456
Kısmet allah herkesin gönlüne göre versin

Bende bilg.prog kontenjan yok gibi 5 kisi bile almazlar. En iyisi 3001 memurluk başka çare yok arkdaslar.

dastok

aynen...kadro yok..ne biçim iş anlamadım..devlete hiç mi programcı lazım değil..o kadar prog dili öğrendim.. :( en iyisi 3001...artık ne olursa..

ozguruh

diyanet zor bence..il ilçe müftülükleri için bence imam hatip mezunlarına öncelik verilir..yada önlisans ilahiyat mezunlarına..belki milli eğitim.. :)

Bilgisayar Programcılığı

Arkadaşlar sınava ilk girişim oldu Bilgisayar Programcılığından giren veya daha önce giripte atanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Bölüm sıralaması açıklanacak mı acaba? Bende 84.572 aldım 287 önlisans sıralamam

Programcı kadroları mutlaka açılır ilk atamada atanırsınız atanmanızı riske atmadan güzel bir tercih yapın. Programcı olarak atanacağınıza inanıyorum.

fringe Nereye bakmışsanız yanlış bakmışsınız.Bu puanla yüzde bir milyon atanırsınız.3001'den çok kadro açılır ve taban puan 70lerde olur.İlla bölümünüzden atanmak istiyorsanız söyleyeyim:Bursa belediyesi 2014 ilk atamada 86 puanla programcı almış.Gaziosmanpaşa üniversitesi 84 puanla programcı almış.3001'den ise kesin atanırsınız.

Merhaba Arkadaşlar;

Benim puanım 84,23480, başarı sıralamam ise 310. İzmir çevresi önceliğim. Programcılıktan çok tekniker kadrosunu düşünüyorum. Sizce izmir ve çevresi gelirmi ?

bimer e dilekçe yazmıştım,
bilg programcılığına kadro verilsin diye,

gelen cevap aşağıdaki gibidir...

Kadro ve pozisyonların öğrenim durumlarına göre dağılımı ilgili kurum ve kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmektedir. Başkanlığımızın belirli öğrenim düzeyinden veya belirli bölümlerden daha fazla alım yapılmasını sağlama hususunda herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi rica ederim.

Peki bölüm sıralaması açıklanır mı kılavuzdan önce arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?

Üst Alt