Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar başında çalışan memur hangi programları kullanabilmeli?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Veri kayıt (vhki) kadrosundan atanan bir memur veya düz memurluktan atanıp da bilgisayar başında görevli olan bir memur mikrosoft (Word...exel...powerpoint) gibi programları illa ki bilmeli midir? Yani bilgisayar başında çalışan kurum memurları tam olarak ne iş yapar? Bilgisi olan var mı?

Çok detaylı bilmiyorum ama bazı kadrolar için belge istiyorlar, bilgisayar sertifikasi yani

Yapılan işin içeriği kuruma göre değişir.

Yapılan iş her kuruma göre değişir ama excel ve word bilmek gerekli.

bilmen gerekmiyor orada yardım alarak öğreniyorsun zamanla. ama bilirsen daha kolay olur word excel ile yapacağın işlerde.

hiç canını sıkma kardeşim bilmek zorunda değilsin ben 7 yıldır saglık bakanlığında calısıyorum ofis programlarını bilmeyen çok mesai arkadaşım var aklında bulunsun ben şunu biliyorum bunu biliyorum deme her iş sana kalır senin atanacagın kurumla alakalı bi durumdur bu sağlıkta üst yazı yazarsın farklı birimler ver ordaki verileri de excele girer yollarsın olay bu bi sorun sıkıntın olursa yaz ben cevaplarım

Üst Alt