Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bieke kök hücre tıp merkezi hakkında bilgisi olan var mı?

ardademir

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmamıştım oğlum 9 yaşında ve 2 sene önce kas uzatma ameliyatı oldu ayak tabanları tam basmaya başladı ama beyinden geldiği için (serebral palsi) istediğimiz sonuçları alamıyoruz internette araştırırken bieke tıp merkezinin cp li hastalarda kök hücre tedavisi uyguladığını okudum tam teşekküllü araştırma yapmaya devam ediyorum merkezin türkiye temsilcisinden mail aldım tedavinin uygulandığını ama ailelerin bilmesi gerekenleri yazmış yüzde 100 garanti veremediklerini hastaya göre koşulların değiştiğini falan yazmış bana bir sürü veri dosyası yollamış takip eden doktora göstermemi yazmış doktorumuzla görüştükten sonra sizlerle tekrar paylaşırım ama bu konuda bilgisi olan varsa mesajıma karşılık verebilir mi şimdiden teşekkürler

Ben de oglum icin arastiriyorum. Bildigim kadariyla basvuran herkesi kabul etmiyorlar.

Üst Alt