Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynimin içindeki sesler susmuyor!?

ercann3737

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar çocukken dehb tanısı konmuştu bana. Tedavi almadım. Bundan 2 sene öncede takip edilme hissi, aşırı öfke, dürtüsellik, takıntı kaygılarımdan dolayı doktor fulsac+ abizol verdi 2 senedir kullanıyorum iyi geldi gibi. Doktora ne tanı koydunuz dediğimde orta depresif nöbet dedi. Ama ilaçlar şizofreni vs diyor sizce neyim var? Bu aralarda beynimin icindeki sesler susmuyor sanki benle konuşuyor iç sesim..

Psikiyatrik ilaçlar sadece bunun için kullanılmaz. Antidepresan, menopoz içinde kullanılabilir örneğin. Bazı antipsikotikler mide bulantısını geçirmek içinde kullanılabilir. Bunlar uç örnekler. Sizin hakkında yorum yapamam. Size en doğru bilgiyi takipte bulunduğunuz doktorunuz verecektir. Bu iç sesleri doktorunuza söylediniz mi? Doktorunuzun bilgisi dışında burada bilgi almak pek sağlıklı olmaz. Sonuçta suplament kullanmıyoruz.

Üst Alt