Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beş yıl dolmadan engelli aracimi degistirebilir miyim?

oguzhan68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba eşime ait 2014model opel Corsa 1.2 aracim ufak geliyor motoru. Bu aracı süresi dolmadan degistiremez miyim ? Otv indiriminden yararlanip yeni bir araç alamayacagimi biliyorum ama opele gidip yeni arac ile takas yada başka bir yöntemle değişim olur mu yada 5 yil bu araç ile akraba miyim ?Bir çözümü olmali . Lütfen Yardım edin engelli birine devir etsek yeni araç aliminda otv indirimi olur mu? Yaşayan biri var mi bu durumu

malesef akrabasin aynı sorun bende de var bimere bir kac kez yazdım hep aynı oyalama cevaplar sizde yazın nekadar çok şikayet olursa belki bu konuya yogunlasabilirler

Maalesef olmuyor, özürlü bir başkasınada satsanız 5.yıl süresinin bitmesini beklemeniz gerekiyor. Ancak Allah korusun ağır bir trafik kazası yada doğal afet sonucu araç pert ve perttende hurdaya çıkarılması durumunda,ancak o zaman 5.yıl dolmasını beklemeden ötv indirimli araç alabilirsiniz. Takas konusunda ise hiç bir bilgim yok maalesef.

Teşekkür ederim cevaplar için. Yazıcam bimere belki faydası olur. Yani araç ile akrabayim :( allah yardımcım olsun

Merhabalar , aldıgım engellı aracını zorunlu nedenler ıle 3 ay ıcınde geri sattım , satıs ıcın 1.5 ay ugrastım , bence hıc bulasmayın bu islere suresını bekleyın , emnıyet ısı var , vergı daıresı ısı var , adliye işi var bir sürü iş var , sıkıntıya sokmayın saygılar

Üst Alt