Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben kullandığım ilaçlara göre çok ağır bir hasta mıyım?

seda73838

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
37
Ben 23 yaşındayım atipik psikoz hastasıyım suanki kullandığım ilaçlar aripa 20 mg, dideral 40 mg yarım tablet, akineton 2 mg yarım tablet, rexapin 5 mg ve şunu eklemek istiyorum rexapin 5 mg doktor bıraktıracak tamamen

İlaç dozların çok yüksek değil. Ben şizoaffektifim. Rexapin 30mg, cedrina 600mg, depakin 1500mg, akinaton 2mg, dideral, ürikoliz 300mg, fepatil 267mg kullanıyorum. Ayrıca aylık 150mg xeliption iğne oluyorum.

Merhaba öncelikle yaşınız kaç çok geçmiş olsun

Seda ilaçları nı ihmal etme biraz zaman alır ama tedavi ilaçları en iyi şekilde olur yürüyüş yap bol bol yediklerini dikkat et sebze ağırlıklı ye alkol ve kola uzak dur ...b12 vitamini ne baktır kolesterol e baktır eğer ki İstanbul saysana bakırköy ruh sinir hastalıkları hastane si en iyisi bence ben bipolar ım 5byatış 3 kez ekt günde bende 6 adet ilaç içiyorum bana iyi gelmeyen her şeyden uzak duruyorum

Teşekkürler tavsiyelerin için zahmet olmazsa kullandığın ilaçları ve dozlarini yazar mısın

Bide tavsiyem uyku düzeni en az 7 saat gece uyu ve inan üstesinden gelirsin sadece kesinlikle alkol içme içiyorsan kola bile su ve çay tarçın filan derim nescafe bile kötü türk kahvesi iyi mesala

Haklısın bu başlığı açtım fakat üzüldüm cevaplarınızı görünce çünkü ilaç kullanmak biraz üzücü geliyor ama ilaçlar olmasa halimiz kötü olurdu baya

Bende atipik psikoz hastasıyım sende bence aksiyete bozukluğu belirtileri fazla gibi ilaçlarına bakarsak fazla kafaya takma @seda73838

Kafaya takmamak gerek kafaya takarsak hastalık şiddetlenir

Ben bipolar ım ve neden ben bu hastalık demedim eski eşimi bi günlüğüne Tekirdağ Fethiye ye bile götürdüm çok gezen hayattan tad alan manidenolan birisiydim.. boşandım ve Babam vefat etti eşime tazminat babamdan kalan borçlar derken çok sevdiğim kız arkadaşım dan vazgeçtim çok borç vardı hepsini 5 senede ödedim 2018 de 150 bin borç kaldı o borçlar bitti ve annem askerlik borçlanması nı ödedim benim yani her şeye rağmen hayat devam ediyor kız arkadaşım ı her gün anıyorum mutlu olsun diye ...benim emekli olduğumda hayalim var ne zman hastalanan hayalin var kendine gel diyorum egeye Fethiye ye yerleşmek bir gün mutlaka biz psikiyatri hastaları her şeyin üstesinden geliriz yeter ki ilaçları mız düzgün alalım alkol almayalım ve doktor umuza güvenelim her zaman bu hayatın tekrarı yok arkadaşlar

@anonymous, Hocam o kadar ilaç zamanla eklenerek mi oluşturuldu yoksa birden mi başladılar :'( çok fazla geldi de açıkcası.

İlaçların ağır değil ama haffi de değil
Ben kendimi normal olarak görüyordum ama baktım ki ailem ve çevrem bana şöyle davran böyle davran gibisinden konuşuyor ve ben değişemiyorum, anladım ki normal değilmişim kaba saygısız sevgisiz biriymişim

@manika59, şikayetleriniz neydi ilaçlar sizce neye etki ediyor acaba söyler misiniz birde Depakin ilacı nasıl oluyor yani içince veya içmeyince onuda karşılaştırırsanız

@s!gMa!,
şizoaffektif bozukluk, troid, hiperlipidemi, gut, taşikardi, DEHB için ilaç kullanıyorum.

Üst Alt