Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyelerde Engelli Koordinasyon Merkezinde çalışan kim var?

Nevra

Aktif Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
9
Belediyenin Engelli Koordinasyon Merkezinde Çalışan Kimler Var?? burda bulunduğumuz şehirdeki engelli koordinasyon merkezi olarak neler yapıyoruz onları konuşup,birbirimize yeni fikirler verebiliriz diye düşünüyorum :)

arkadaşım kendi adıma cevap vereyim elimdn geldiğince yeni yasalar ve haklarımız hakkında hem kendimi hemde gelen vatandaşı bilgilendirmek için uğraşıyorum.küçük el broşürleri bastırdık engelli hakları ile ilgili vatandaşa onları dağıtıyoruz ekstra bilgilendirme maksadıyla :)

Şişli Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinin kuruluş aşamasını yapıp 2,5 yıl Müdürlük yaptım. Şu anda kendi işimi yapmaktayım.

memnun oldum arkadaşlar :) irtibat halinde olalım herzaman derim :) en azından diğer belediyeler neler yapıyor engelliler için bilirsek kendi bulunduğumuz yerde yaptırabilmek için örnek teşkil eder diye düşünüyorum.

Üst Alt