Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bel fıtığı ve sinir sıkışması için engel oranı verilir mi?
Merhaba belimden 2 kere fıtık ameliyatı oldum 2. Ameliyatımda 4 platin 2 saplama vida taktılar şuan belim komşu segmet denilen bı hastalık durumunda yani tekrar ameliyatlık ayrıca boynumda servikal lordoz düzleşmesi diye bı durum var 3 yıllık hiper tansiyon hastası ve astım hastasıyım hepsi raporlu acaba heyete girsem kaç oran alırım bi
Aft testleri daha önce yaptırmıştım ama ya zar zor ilaçla geçiyordum yada geçemiyordum ama Foster diye bir ilacı 4*2 günlük kullanıyorum L2L3 L3L4 L4L5 sıkıntılı sinirlere baskı yapan fıtıklar var ameliyatlık durumda daha önce gittiğim doktor önceki ameliyatlarıma nazaran daha zor bı ameliyat olmam gerektiğini söylemişti mevcut platinlerin sökülüp fıtıkların temizlenip aşağı ve yukarı doğru platinlerin çoğalması gerektiğini söylemişti.
Mr resimleri raporları mevcut ama yapıştırmayı beceremediğim için böyle ifade etmek zorunda kaldım
Boyun mr ında sadece servikal lordoz düzleşmiştir yazıyor