Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beğendiğiniz Sinema Filmleri

Unutamadıklarımdan ilk aklıma gelenler;

Perfect Days (2023)
İkıru (1952)
Mandarines (2013)
Stalker (Andrey Tarkovski)
Sonbahar (Özcan Alper)
I Am Not Salvador (2016)
Şimdi ya da Asla (2007)
Can Dostum (2011)
Sonsuzluk Teorisi (2015)
Ben Daniel Blake (2016)
Sevmek Zamanı (1966)
Hür Köle (2019)
Cenaze İçin Birkaç Kilo Hurma (2006)
Söğüt Ağacı (2005)

@spastik, işte o, gerçek bir kayboluştur.

Ya da kendini buluş...

Sinema konusunda çok kötüyüm, bu filmi internette izledim diye anımsıyorum.. Nietzsche Ağladığında..

Gerçek ürkütücü bir şeydir Profesör, daha az acı istiyorsanız, gidin ve sürünün bir parçası olun diyordu..

bal, süt , yumurta üçlemesi insana dair mükemmel bir anlatım

Kansporu (Orijinal adı: Bloodsport), Newt Arnold'un yönettiği; Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb, Leah Ayres ve Bolo Yeung'un oynadığı 1988 Amerikan dövüş ve aksiyon filmi.

Konusu, kısmen dövüş sanatçısı Frank Dux'un doğruluğu kanıtlanmamış iddialarına dayanmaktadır.[3][4][5] Film, 1,5-2,3 milyon dolarlık bütçeye karşı 65 milyon dolar hasılat elde ederek gişede başarılı olmuştur. Van Damme'ın ilk filmlerinden biri olan Bloodsport, oyuncunun atletik yeteneklerini ön plana çıkarmış ve bir kült film haline gelmiştir.

Konu​

Tanaka ailesinde tam iki bin yıldır babadan oğula aktarılan Ninjutsu teknikleri ve dövüş sanatları öğretisi Shidoshi Tanaka'nın oğlunu savaşta kaybetmesiyle sekteye uğramıştır. Çocukluğundan beri Tanaka San'ın oğluna verdiği eğitimlere katılan ve onu sınayan Frank Dux, Tanaka San'dan kendisine özel eğitim vermesini ve Ninjutsu'nun tekniklerinin özünü öğretmesini ister. Amacıysa Hong Kong'da her yıl düzenlenen yasadışı ve düzensiz bir etkinlik olan Kobukan Kumite'ye katılıp Tanaka Ailesi'nin yeni varisi olarak Shidoshi Tanaka'dan bu onura layık görülmektir. Bunun için Frank Dux, Tanaka San tarafından ninja olarak eğitilir. Aynı zamanda harp okulunda yüzbaşı olan Dux, ordudan izin alamadığı için gizlice Hong Kong'a gider. Dux'un kumiteye katılmasını engellemekle görevlendirilen iki ajan da bu sırada peşindedir. Tüm bu engellere rağmen Dux kumiteye katılmayı başarır ancak Ninjutsu eğitiminde temel şart olan beden ve ruhu birleştirme prensibini kumiteye çıktığında öğrenecektir.

Oyuncular​

Yapım​

Çekimler​

Filmin tamamı Hong Kong'da çekilmiştir. Bloodsport, 1993 yılında yıkılmadan önce Kowloon Walled City'de çekilen sahnelerin yer aldığı birkaç filmden biridir.[6] Diğer yerler arasında The Peninsula Hotel, Causeway Bay, Hong Kong Trail, Victoria Zirvesi ve Stanley Fort vardır.

Üst Alt