Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Becker grubu Muskuler Distrofi hastası arkadaşlar: Bel ağrınız oluyor mu?

KUZEY

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Ben 30 yildir kas hastasiyim. yaklasik 3 yildir tekerlekli sandalyedeyim. benim hastalik grubum becker ...

soruya gelecek olursak: aksam yataga yattigimda inanilmaz bel agrim oluyor. sanki biri beni cekiyor, damarlar sıkışıyor... bacaklarimi yukari cektikce biraz rahatliyor tekrar uzattigimda agriyor derken bir 20 dakika sonra rahatliyor
sizde de aynisi oluyor mu...

Evet benim belimde çok ağrıyordu ancak sizinki kadar değil bel emarı çekindim ancak hiç bir sorun çıkmadı kas hastalığına bağladılar şuan boynumda çok ağrıyor.

Bende 26 yaşındayım Bmd hastasıyım bel ağrısı genelde 10 dakikadan fazla ayakta kaldığım zaman oluyor. Ayrıca sırtıma kulunç diye tabir edilen sertlikler çok fazla çöküyor. Genelde onlardan rahatsızım birde dizlerimin üzerinde ki kaslar soğuğu hiç sevmiyor yatağa yattığımda bile 1 saatte zor ısınıyor dizlerimin üstü...

selamun aleykum iyi günler bende Bmd hastasıyım bel ağrısı genelde 10 dakikadan fazla ayakta kaldığım zaman oluyor ..

Benim hastalık misküler distrofi (dushenne) yürüyemiyorum benim bu hastalık nedeniyle sadece yatarken el parmaklarım, omuzlarım ve bacaklarım ağrıyor.

19 yaşındayım md hastasıyım .yatağa sadece sırtüstü uzandığımda bel ağrısı çekiyorum neyseki bu sadece 5-10 saniye sürüyo

Kuzey kardeşim ben kashastası olan 20 yaşında delikanlı babasıyım oğluma 1992 yılında kas hastalığı düşhen teşisi kondu ankara gazi ünv.tıp fak.has. Sonra muayyen tedavi kontrollerinde en son değerli hocamız prf.dr.haluk topaloğlu tarafından oğlum selçuk ılgın bir kaç ilaç kullandı ankara hacettepe ünv tıp fak hast noroleji hocası sn hocamız porf dr haluk topaloğluna görünmenizi tavsiye ederiz.sizlerin vasıtasıyla kendilerine saygılarımızı sunarız hastalıklarla ilgili tüm gelişmeri kendinden ve sitesinden öğrenebilirsiniz kardeşimiz yüce mevladan acil şifalar dileriz kardeşim

Merhaba arkadaşlar.
Ben gün içerisinde fazla yürüdüğüm zaman bacaklarımda ve ayaklarımda çok fazla ağrı oluyor.Bu ağrılar sizdede oluyor mu? Bu ağrılardan dolayı her defasında ağrı kesici içmekte istemiyorum başka ne yapabilirim.

Selamlar herkese, Bütün hasta olan arkadaşlara acil şifalar, İlk yattığımda çok olmuyor ama, 6 saatten fazla uyuduğumda ve yatakda çok fazla dönemediğim zaman oluyor.

Üst Alt