31 Ocak 2009 Cumartesi
GÜNCEL NOT: Ve sevgili dostumuz bayke (Kemal)in vefat haberiyle yıkıldık!
Bundan sonra bu başlığa ondan etkilendiğimiz şeyleri yazsak diyorum.. Taziye gibi değil ama (taziyeler şuraya).. Onun hepimizin hayatında bir yeri oldu.. Onun için güzel düşüncelerimiz burada anı defteri gibi olsa diyorum.. Başka bir başlık açabilirdim aslında.. Ama bu kadar onu anlatan bir başlık varken ve o da bu oyuna katılmışken buradan devam edelim istedim..
GÜNCEL NOT: Ve sevgili dostumuz bayke (Kemal)in vefat haberiyle yıkıldık!
Bundan sonra bu başlığa ondan etkilendiğimiz şeyleri yazsak diyorum.. Taziye gibi değil ama (taziyeler şuraya).. Onun hepimizin hayatında bir yeri oldu.. Onun için güzel düşüncelerimiz burada anı defteri gibi olsa diyorum.. Başka bir başlık açabilirdim aslında.. Ama bu kadar onu anlatan bir başlık varken ve o da bu oyuna katılmışken buradan devam edelim istedim..
Bir türlü büyemeyenleri, büyüyemeyenleri, büyümek istemeyenleri çok sevdim ben.. Belki kendimde öyleyim.. Oyun ve oyuncak lazım bize.. Koyacaksın önümüze oyuncaklarımızı.. Biz kendimiz gibi olanları bulur, oyun oynarken kendimizden geçeriz..
Bu kadar uçuk bir başlık açıp, oyuna davet etmiştim Bayke'yi.. Oda hemen katılıvermişti elinde olan oyuncakla, oyuna..
Bir sürü sözü vardı bana.. Daha dün akşam konuştuk telefonda.. Yazın Antalya'da misafirim olacaktı, sevdiğiyle.. Olimpos'u istiyordu..İznini kullanma, hep beraber oluruz dedi.. Şimdi kime diyeceğim ben, çık ortaya oynayalım diye.. Ondan başka herkes sorar; Eşşek kadar olmuşsun, hala oyun düşünüyorsun, manyakmısın sen diye? Bir tek o sormazdı..
Aklıma gelmiyorda değil hani.. Bir bit yeniği var diyorum hala bu işte.. Bu hurileremi görmeye gitti acaba? Bilirsiniz muzipti, şey cephesinden bakardı bazı olaylara.. Gene böyle bir muziplikmi var acaba bu işte? Bilirsiniz öncüydü.. Önden gidip bize çevremi yapacak oralarda sıkıntı çekmeyelim diye? Yakında ondan bir mail alırsam şaşırmam; Sivas viski hazır stop.. Üçbeş huri ile sohbetteyiz stop.. Şu adreste bekleniyorsunuz stop..
Başlığa bunu yazınca çocukluk yıllarıma mı gittim diye düşündüm?
Besteciler mutlu iken aşk şarkısı yazamazmış...
İnsanlar ya eylem içinde yada söylem içinde olurmuş..
Bayke baba kendini özlettiğine ve söylemlerine ara verdiğine göre;
Eylemlerini paylaş bea..Özledik ya senin söylemlrini..