Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayburt / Engelliler için uygun olmayan kaldırımlar, yollar, binalar ve kamu hizmetleri

Halil

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık bir ay önce kendi çektiğim ve Yerel Yönetimler Başlıklı Forum'da yayınladığım resimleri buraya ekleyeyim.

Yer:Bayburt.
Sorumlu:Bayburt Belediyesi.

th_39658_GetAttachment323_122_1016lo.jpg

Resmi dik açıdan çektiğim için tam belli değil ama sorunu anlatayım Rampa yapmış olmak için yapılan rampalardan biri Kaldırıma çıkmak için yapılan rampanın hemen önüne su hark'ı yapmışlar bu hark'lar özellikle yukardan aşağıya Tekerlekli sandalyenizle inerken hızı ayarlayamazsanız sizi tepe taklak edecek kadar derin ben bu rampalardan Akülü sandalyemle inip cıkıyorum ve çok zorluk çekiyorum tekerlekli sandalye kullansaydım kesinlikle bu rampalardan inip cıkamazdım.
Bayburt Belediyesi Böyle göstermelik bir iş yaptığı için kınıyorum!

İkinçi resme gecelim.
Yer:Bayburt valiliği önü.
Sorumlu:Bayburt valiliği.

th_39918_GetAttachment811_122_516lo.jpg

Bu rampa öyle dik bir rampaki değil Akülü Tekerlekli sandalye sağlam adam bile bu rampadan çıkamaz yapmış olmak için yapılan bir işlem daha Bayburt Valiliğini kınıyorum!

Bu resimlerdekine benzer rampaların aynısı Bayburt Devlet Hastanesinde var yolum oraya düşerse yada kardeşime çektirebilirsem onların foroğraflarını'da yayınlarım.

Tabi bu sefer açı farkına daha fazla dikkat ederek çekeçeğim.:)

resmi çeken arkadaşımın ellerine sağlık keşke birde hastane içlerinde bulunanları yada hiç olmayanları çekipde koyabilseydik.

Ben şu şekilde düşünüyorum ki, bu tür rampaların bir çoğu sadece "yapmış olmak için" dahi yapılmıyor. El arabası gibi tekerlekli gereçlerle yük taşımak için yapılıyor. Esnafı çok yerin kaldırımı rampalı olur gibi bir söz bile söyleyebilirim :evil:

merhaba arkadaşım
yada hemşerim :)
ben de bayburtluyumama dertlenme sakın
ankara da farklımı sanki
rampa var bitimide direrk var
yada su kanalı var burası türkiye her yer her şey aynısıkma canını yüklenme güzel bayburt a

Bu rampa ve kaldırımları yapan ve yaptıranları oturtacaksın sandalyeye. Hadi in çık diyeceksin.
Birdaha aklına esen rampa veya kaldırım meyilini böyle özensiz dikkatsiz yapabiliyormu.

doğrudur ben yürürken bile bu rampalardan zorlk çekiyorum bide hastane içlerinde güya mermerden yapıyorlar bide.sanki çocuk kaydırağı eğlencelik yaniii:(

Göstermelik yapıldığı ne kadar da belli....

Üst Alt