Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başvuruya Engel Durumlar..?

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

15 yaşını doldurmayanlar 2014 - EKPSS Tercihi yapamazlar.

Başvuru ücreti ödenmemiştir.

Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.

Başvuru Adı:

EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme

Arkadaşlar, başvuru yapmak istediğimde yukarıdaki mesajı alıyorum. Ne yapmam lâzım, yardımcı olur musunuz? Bir de tercih klavuzunu göremedim. Nereden edinebilirim. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. İyi tercihler.

Altruder;

Aynı sorun bendede var.Ne parası anlamadım arkadaşlar.Bilgisi olan lütfen paylaşsın

73,5 puanla birşeyler tutturabilir miyim izmir olmazsa başka neresi olabilir hiç mi şansım yok?

Aynı hata bendede var düzeltilir heralde.
Eğitim bilgisinde bilgilerim görünüyor ama engel bilgimde Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır. yazıyor aynısı sizdede mi var acaba ?

aynı sorun bende de var ne iş bu yahu :|

• EKPSSP1 puanınız olduğu halde KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Alanı bilginiz sistemde bulunmamaktadır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz.
  • benim aldıgım hata bu fakat gerçekten eğitim bilgilerimde okuyor gözüküyor fakat ben mezun oldum bu yıl. eğitim bilgilerini güncellememiz mi gerekiyor.

Şuan ücret ve 15 yaş bende silindi. Sadece eğitim bilgisi kaldı.

doğru düzgün açıklansa şaşardım..

Yaşınız Küçük büyünce başvurunuz

bu ne ya 15 yaşısınız doldurmadınız diyor acaba ne zaman dolduracağım sy ösym

[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]
[FONT=arial]Başvuru Adı:
EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme

15 yaş bende de gitti :D[/FONT]

sisteme kedi girmiştir ondan hata veriyordur :D Ah şu kediler yok muuu :D Şaka bir yana mümkün olduğunca çabuk düzeltmeye çalışırlar bu sorunu.

tercih yapamıyorum.

• 15 yaşını doldurmayanlar 2014 - EKPSS Tercihi yapamazlar.
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.
böyle bişey yazıyor ne yapmam gerekli veya daha tercihler başlamadımı.

lB5vbQ.jpg

REzonn.jpg

Ösym yaş küçültmüş engelemeye devam.

millet kaç aydır bekliyor :D
normaldir böyle şeylerin yaşanması.. :f

Şu uyarıyı alıyorum ben...

Üst Alt