Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başkalarının neşesine mutluluğuna karşı sinirlenme durumu!?

Konular
9
Reaksiyonlar
64
Merhaba bu durum bende 15 yaşindan beri oluyor. Dışarda evli,sevgili falan görünce içimden çok fena bir öfke oluyor onlara saldiracakmisim gibi oluyor, ya saldirirsam diyede çok korkuyorum çok kötüyüm ya. Biliyorum bende yok diye oluyor hasetlikten herhalde. Ama bunu geçirmek gerek ömür boyu böyle nasıl yasicam. Şuan bir İlaç içiyorum sulinex xr 225 mg bir etkisi yok bir çok sakinleştirici denedim onlarda yan etki yaptı icemedim. Bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum acaba var mı benim gibi yasayan

Seninkisi nefsinle ilgili nefsini körelt azıcık sende yoksa diye başkasını kıskanma kötü bir huy olmanın yanı sıra sana zarar verir veriyor da.
Sen sevgilin olmadığı için nasıl suçsuzsan sevgilisi olanlarda olduğu için suçlu değiller sevgili yapabilseydin sende yapardın öyle düşün .

merhaba özel olarak bu probleme karşı 2 sure biliyorum : felak ve nas sureleri bu sorununuza çare olur diye düşünüyorum.(Bol bol okunmalıdır, mümkünse anlamını da öğrenin))
ama kuran okumak da faydalıdır. bir arapça videoda görmüştüm: ruhsal sorunlara çözüm kuran ı kerim okumaktır diyordu.
Allah müminleri korusun. Amin.

@sokr@t, nefsimi nasıl körelteceğim ki dışarsı güzelliklerle dolu, mesela aç bir insan karşısında sürekli yemek yiyenleri görürse canı sıkılmaz mı işte öyle bir şey benimkide, hem zaten benim elimde olsa hiç sinirlenmem banane derim, ama elimde değil işte. Ama söylediğiniz son cümle mantıklı geldi onu deneyeceğim umarım işe yarar teşekkür ederim.

@kar&yağmur, teşekkür ederim cevabınız için

@Yalnizbirisi, benimde sevgilim falan yok şu anda ne yapayım sevgilisi olanlara mı kızayım aklımın ucundan geçmez hem banane .
Para yok hem sevgili olsa şimdi yedireceksin içireceksin gezdireceksin bunlar hep para kendime zor yetiyor zaten kıza mı yedircem.😃

@Operadaki Hayalet, estetiğe hiç gerek yok ki knk sağlıklı bir beynin varsa rahat iletişim kurabiliyorsan konuşkansan espritüelsen çok kolay tav oluyor bu kız alemi bunların hiç biride bende olmayınca müzmin bir bekarlık olacak gibi

@sokr@t, tabi onlarda ayrı bir dert :D

@Yalnizbirisi, nefsimizi oruç tutarak köreltebiliriz aslında bakma böyle konuştuğuma bana da öyle zor geliyor ki oruç +hayat ve içindeki insanlar..
Allah hepimizin yardımcısı olsun:*(

@Yalnizbirisi, aynen ne estetiği benim bir arkadaşım vardı ismini yazmayayım S. ile başlıyor herifte tip yok araba yok para yok ama bir çene vardı en güzel kızları o kapardı bize bile ayarlardı düşün artık benim arabam vardı tabii o zaman bana menfaat icabı kız ayarlardı.😃

Üst Alt