Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakan: Engellilere de gerekli kontenjan verilecek

konu tüm engellileri karşılamalı ayrım yapılmasın cimer bimer akim tiwit hepsi kullanılsın

evet engellılere kontenjan açılması çok dogru olmuş.Allah razı olsun hükümetımızden bu sınavı çıkardı.yalnız sadece engellılerı hızmetlı almasalar yarı yarıya memur alsalar fena olmaz...engellının hızmetlı olması etık deyıl .bana göre en azından yarısını memur yapsalar dıye düşünüyorum...

bio88 böyle bir bilgiyi 2014 ekpss ile öğretmen olanlardan duymuştum. doğrudur memur olduktan sonra engelli öğretmenliğe geçiş oluyor yukarıda zaten belirttim ya hocam :) dediğim gibi memurluğu zayi etmekten başka bişey deil bu iş.

Şu arıkan denen arkadaş resmen uyduruyor, güldüm baya bi. Ya bilmiyorsan neden insanların kafasını bulandırıyorsun. 1700 küsür kişi başvuru yaptı 498 kişi alındı. Formasyonu yetişmeyenleri vs. eklersek 1900-2000 kişi atama bekliyor. Bu kesin bilgidir. Bu işin içindeyim, koşturuyorum, sallamıyorum. Başbakanın yaptığı açıklama tamamen öğretmen alımlarıyla ilgili. Neden? Çünkü biz öğretmenler boş durmadık, tweeterdan o gün deliler gibi tweet attık, sesimizi duyurduk. Keşke diğer memurluk kadrosuna başvuracak engelli kardeşlerimiz de olsaydı, çağırdık halbuki, neyse. İnşallah tüm engellileri kapsayan açıklamalar da gelir, çok açık oldu çünkü. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

o zaman lisanssın 3/1 oaranı öğretmen enteresan

İnş herkes alınır tüm engelli kesimlerinden

[FONT=sans-serif]cennetgülsevdi hocam bakan ne zaman yaptı bu acıklamayı ben goremedım link atarmısın sana zahmet [/FONT]

Tüm engelliler eylül de alım yapılması için bastıralım boşalan kontejjanlar var ve alımlar başladı

Fazla gaza gelmemek gerek
Ortaöğretim de 48 kontenjan,
Önlisans de 107 kontenjan,
lisansta ise 146 kontenjan boşta kalmış. Kpss tercihleri 14 Kasım - 23 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak ve 65 bin kişi alınacağı belirtiliyor, yani bizler için en erken 2017 nisan- mayıs tarihlerinden önce 2. tercihlerin olacağını sanmıyorum.

Ayrıca 2014 yılı 2. yerleştirmelerde bile puanlar yine bir hayli yüksek tutulmuş isteyen arkadaşlar bir kıyaslasın:
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Son düzenleme:
Kolaylık yapacaklarına ve hayat standartlarımızı kolaylaştıracaklarına giriş puanlarını 88,99 olarak belirkliyorla bu ne biçim adalaetböylemi engelliere sahip cıkılıyor anlamadım allah yar ve yardımcımız olsun inş hayat güler bir gün bu yüzümüze hep ezilen ve yıkılanlar olarak kalmayız sayın ve pek kıymettar arkadaşlarım piskolajim bozuldu valla hiç bir şekil kolaylık olmuyor nnasıl engelli, hakkları var anlamadım

kariz&matik aynen katılıyorum sözlerinize. ulan biz engelliyiz 85 90 puan alacaksak ben normal kpss den de işimi bulurum . daha kolay olsun diye gittik engelli raporu aldık gene 85 90 puan alanlarla yarışıyoruz bu mu adalet . bu mu engelliye pozitif destek.

Engelli oranları bunlar döneminde düşürüldü birde onları eski haline çevirseler bi zahmet ya bunlardan engellilere birşey çıkmaz hatırlayın keşke bütün engelliler dawn sendromlu olsa yani sırtımıza yük olmasalar diye düşünen de bunlar değil mi...

Hayat daima zor olacak her zaman 2 sınıfta kalacağız dahahda fazlası yok kimse kimseyi aldatmasın
[mentıon=105387]kariz&matik[/mentıon] aynen katılıyorum sözlerinize. Ulan biz engelliyiz 85 90 puan alacaksak ben normal kpss den de işimi bulurum . Daha kolay olsun diye gittik engelli raporu aldık gene 85 90 puan alanlarla yarışıyoruz bu mu adalet . Bu mu engelliye pozitif destek.

Üst Alt